Şenel, STK ziyaretlerine devam ediyor

AK Parti Afyonkarahisar Milletvekili Aday Adayı Fazıl Şenel Sivil Toplum Kuruluşu ziyaretlerini sürdürüyor Adalet ve Kalkınma Partisi (AK Parti) Afyonkarahisar Milletvekili Aday Adayı Fazıl Şenel hafta sonu Ankara’da AK Parti Genel Merkezi’nde gerçekleştirilen mülakatın ardından Afyonkarahisar’a gelerek seçim çalışmalarına devam etti.Şenel STK ziyaretleri kapsamında, Türkiye Küçük ve Orta Ölçekli İşletmeler Serbest Meslek Mensupları ve Yöneticiler [&hellip]

Şenel, STK ziyaretlerine devam ediyor

AK Parti Afyonkarahisar Milletvekili Aday Adayı Fazıl Şenel Sivil Toplum Kuruluşu ziyaretlerini sürdürüyor

Adalet ve Kalkınma Partisi (AK Parti) Afyonkarahisar Milletvekili Aday Adayı Fazıl Şenel hafta sonu Ankara’da AK Parti Genel Merkezi’nde gerçekleştirilen mülakatın ardından Afyonkarahisar’a gelerek seçim çalışmalarına devam etti.
Şenel STK ziyaretleri kapsamında, Türkiye Küçük ve Orta Ölçekli İşletmeler Serbest Meslek Mensupları ve Yöneticiler Vakfı Genel Başkan Yardımcısı İhsan Beşer, Afyonkarahisar Ziraat Odası Başkanı Ahmet Çankaya ve Afyonkarahisar Baro Başkanı Turgay Şahin’le biraraya geldi.
ÇİFTÇİLER ÜLKE
EKONOMİSİNİN TEMELİ
Afyonkarahisar Ziraat Odası’nı ziyaret eden Şenel, geçtiğimiz ay gerçekleştirilen genel kurulda tekrar göreve seçilen Oda Başkanı Ahmet Çankaya ve yönetimine hayırlı olsun dileklerini iletti.
Çifçilerin ülke ekonomisinin temelini oluşturduklarının altını çizen Şenel, AK Parti iktidarı döneminde çiftçiye verilen desteklerden bahsederken, çiftçilerin sorunlarını çok iyi bildiklerini ve bunlarında çözümü için gerekenin yapılacağını ifade etti.
Oda Başkanı Çankaya ise ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirirken Şenel’e çalışmalarında başarılar diledi.
ÇALIŞMALARI TAKİP EDİYORUZ
Daha sonra TOSYÖV Başkan Yardımcısı ve TOSYÖV Afyonkarahisar Destekleme Derneği Başkanı İhsan Beşer’i ziyaret eden Fazıl Şenel, Beşer’in çalışmalarını yakından takip ettiğini belirterek, “Sayın Beşer Türkiye’yi ve Afyonkarahisar’ı yaptığı temaslarla iyi bir şekilde temsil ediyor. Bu temasların olumlu ekonomik sonuçlarının olacağını biliyoruz. Bu konuda hükümetimizin uygulamalarıda özellikle yatırımcılar için avantaj oluşturacaktır” dedi.
Beşer ise, TOSYÖV olarak gerek Afyonkarahisar’ın gerekse de Türkiye’nin ithalat ve ihracatta kalkınması için çalışmalarının yoğun bir şekilde sürdüğünü kaydederken, Şenel’in ziyaretinden duyduğu memnuniyeti dile getirdi.
OYLARIMIZI ARTTIRACAĞIZ
Afyonkarahisar Baro Başkanı Turgay Şahin’i ziyaret eden Şenel,
Baro Başkanı Şahin ile Afyonkarahisar ve ülke gündemine dair değerlendirmelerde bulundu.
7 Haziran Milletvekili Genel Seçimlerinin büyük önem taşdığı ifada eden Şenel, “7 Haziran seçimlerine birlik ve beraberlik içerisinde hazırlanarak oyumuzu artıracağız. Bu seçimlerde daha önce geçirdiğimiz seçimlerden daha önemli” ifadelerini kullandı.
Şahin ise Şenel’e ziyaretinden dolayı teşekkür etti. Şenel’in Baro Başkanı Şahin’i ziyaretinde Toç Bir-Sen Afyonkarahisar Şube Başkanı Mehmet Çınar’da yer aldı. (Kocatepe Haber Merkezi)

Bakmadan Geçme