Şenel: SP'nin üslubu etkiledi – Kocatepe Gazetesi

Saadet Partisi (SP) İl Başkanı Adnan Şenel ve 1'nci sıra Milletvekili adayı Safa Şenel seçim sonuçlarını değerlendirdi.'BÜYÜK MÜCADELE VERİLDİPartisinin Türkiye'nin ihtiyacı olan kadro olduğunu ispatladığını söyleyen SP İl Başkanı Adnan Şenel, '24 Haziran seçimleri milletimiz için hayırlı olsun. Seçimi kazanan AK Partiye başarılar dileriz. SP bu seçimde Makul bir ses oldu. Siyaseti kişisel hesaplaşma alanına [&hellip]

Saadet Partisi (SP) İl Başkanı Adnan Şenel ve 1’nci sıra Milletvekili adayı Safa Şenel seçim sonuçlarını değerlendirdi.
“BÜYÜK MÜCADELE VERİLDİ
Partisinin Türkiye’nin ihtiyacı olan kadro olduğunu ispatladığını söyleyen SP İl Başkanı Adnan Şenel, “24 Haziran seçimleri milletimiz için hayırlı olsun. Seçimi kazanan AK Partiye başarılar dileriz. SP bu seçimde Makul bir ses oldu. Siyaseti kişisel hesaplaşma alanına çevirmedi. Kimseye düşmanlık nazarıyla, kin ve nefretle bakmadı. Siyasi partileri düşmanı değil rakibi olarak gördü. Bütün zorluklara rağmen inandığı doğruları anlattı. Aklıselim sahibi olduğunu gösterdi. Saygın bir duruş sergiledi. Dağıtan değil toparlayan bir irade olduğunu ortaya koydu. Aslında Türkiye’nin ihtiyacı olan kadro olduğunu ispat etti. Paraya, makama, güce, kara propagandalara boyun eğmedi. İlkeli duruşuyla iyi ki varlar dedirtti. Toplumun bölünmesine karşı kendi bedeninizi siper etti. Kamplaşma, ayrışma, ötekileştirme tehdidine karşı bıkmadan, usanmadan çalıştınız. Ülkeniz, milletiniz, geçmişiniz ve geleceğiniz için büyük bir mücadele verildi. Hakaretlere, iftiralara, yalanlara, manipülasyonlara, oyunlara karşı sabırla direndi” dedi. SP’nin milletvekili adayları, teşkilatı, Kadın ve Gençlik Kollarıyla birlikte Saadet Partisine gönül verenler için 24 Haziran seçim sonuçlarının beklenmedik olduğunu belirten Şenel, “Sonuçlar bizler için ne kadar beklenmedik olursa olsun, milletin kararına saygılıyız. Çalışmalarımıza devam edeceğiz daha fazla gayret göstereceğiz” ifadelerini kullandı.
“İYİLİK DİLER,
 İYİLİK UMARIZ”
SP 1’nci sıra Milletvekili adayı Safa Şenel, SP’liler olarak haklı olmayı, kazanmaktan daha çok sevdiklerini kaydetti. Şenel şöyle konuştu: “Biz haklı olmayı, kazanmaktan daha çok sevdik. Onlarda kazanmayı haklı olmaktan daha çok sevdiler. 24 Haziran seçimleri zorlu bir süreçte Ramazanda yapıldı; halkımız kararını verdi. Oluşan tablonun Milletimiz için ‘hayırlı’ olmasını diliyorum. Tüm siyasi partilere ve iktidara çalışmalarında başarılar diliyorum. Özellikle bu seferki seçim kampanyası ve sonuçlarının çok konuşulacağını düşünüyorum. 16 senedir kutuplaştırma, ayrıştırma, ötekileştirme üzerinden siyaset yapılıyordu. Birbirlerine karşı ‘düşmanca’ tavır ve söylemler ortaya koyuyor; halkta, iki tercihten birini ‘tercih’ algısı oluşturuluyordu. Türkiye; suni gündemler, kısır çekişmeler, siyasi polemiklerle oyalanıyordu. SP bu oyunu bozdu. Kutuplaştırma ve ayrıştırma sonucu Türkiye’nin uğrayacağı zararları anlattı. Halkı düşünmeye, dinlemeye, inceleme ve araştırmaya, Türkiye’nin meselelerini birlikte müzakere etmeye davet etti. Bu üslup, vicdan sahiplerini etkiledi. Saadet Partisi, seçimlerde istisnasız her partiden oy aldı. Kaldığımız yerden çalışmalara devam edeceğiz. İyilik dileriz, iyilik umarız.”

Bakmadan Geçme