• Haberler
  • Genel
  • Şenel, esnaftan ilgi görüyor – Kocatepe Gazetesi

Şenel, esnaftan ilgi görüyor – Kocatepe Gazetesi

Saadet Partisi Afyonkarahisar Belediye Başkan Adayı Adnan Şenel, esnaftan yoğun ilgi görüyor Saadet Partisi Belediye Başkan Adayı Adnan Şenel, Ambaryolu esnafıyla selamlaştı. Teker teker işyerlerine giderek işletme sahipleri ve çalışanlarıyla sohbet eden başkan adayı Şenel, gerek çalışanlar ve gerekse işyeri sahiplerinden yoğun sempati gördü.Alışverişlerde sirkülasyon olmadığı için ödemelerde sorunlar yaşandığını belirten esnaf, “Sadece seçimden seçime [&hellip]

Şenel, esnaftan ilgi görüyor

Saadet Partisi Afyonkarahisar Belediye Başkan Adayı Adnan Şenel, esnaftan yoğun ilgi görüyor

Saadet Partisi Belediye Başkan Adayı Adnan Şenel, Ambaryolu esnafıyla selamlaştı. Teker teker işyerlerine giderek işletme sahipleri ve çalışanlarıyla sohbet eden başkan adayı Şenel, gerek çalışanlar ve gerekse işyeri sahiplerinden yoğun sempati gördü.
Alışverişlerde sirkülasyon olmadığı için ödemelerde sorunlar yaşandığını belirten esnaf, “Sadece seçimden seçime hatırlanır duruma geldik. Adnan şenel kardeşimize seçim zamanı tam destek olmak zorundayız. Çünkü; esnafın halinden ancak esnaf olan anlar” dedi.
SP Belediye Başkan Adayı Adnan Şenel, kendisinin de esnaflıktan yetişme olduğuna değinirken, “Esnaf kardeşlerimin durumu vahim. Şehrimizde gelişim adı altında yapılanma şehir merkezinden uzaklaştırılmış ve alışveriş merkezleri bu noktalarda yoğunlaştırılmıştır. Doğal olarak küçük esnafımız çarşı içerisinde mağdur bırakılmıştır” diye konuştu. (Kocatepe Haber Merkezi)

Bakmadan Geçme