Şenel durmak bilmiyor – Kocatepe Gazetesi

AK Parti Milletvekili aday adayı Fazıl Şenel seçim çalışmalarını sürdürüyor Son olarak Huzurevi sakinlerini ziyaret eden AK Parti Afyonkarahisar Milletvekili aday adayı Fazıl Şenel, Huzurevi Müdürü Muzaffer Erol'dan ihtiyaçlarla ilgili bilgiler aldı. Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdür Yardımcısı Sabri Gedikkaya ile diğer yetkililerle de görüşen Fazıl Şenel, 'Yaşlılarımızın her zaman için başımızın tacıdır. Bizler [&hellip]

Şenel durmak bilmiyor

AK Parti Milletvekili aday adayı Fazıl Şenel seçim çalışmalarını sürdürüyor

Son olarak Huzurevi sakinlerini ziyaret eden AK Parti Afyonkarahisar Milletvekili aday adayı Fazıl Şenel, Huzurevi Müdürü Muzaffer Erol’dan ihtiyaçlarla ilgili bilgiler aldı. Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdür Yardımcısı Sabri Gedikkaya ile diğer yetkililerle de görüşen Fazıl Şenel, “Yaşlılarımızın her zaman için başımızın tacıdır. Bizler siyasette olsak da olmasak da büyüklerimizin halini hatırını sormak, onların ihtiyaçlarını gidermek boynumuzun borcudur” dedi.
Seçim çalışmalarına devam edeceklerini belirten AK Parti Milletvekili aday adayı Fazıl Şenel “Her fırsatta hemşehrilerimizle bir araya gelmeye devam edeceğiz” dedi. (Kocatepe Haber Merkezi)

Bakmadan Geçme