Şenel: Dünyayı gül bahçesine çevireceğiz

Saadet Partisi (SP) Afyonkarahisar İl Başkanlığı'nın olağan genel kurul toplantısı yapıldı. Seçimli toplantı da mevcut İl Başkanı Adnan Şenel güven tazeleyerek tekrar göreve seçildi.Adnan Şenel, kongreye her mesafeden gelen tüm misafirlere teşekkür etti.Milli Görüş idealine sımsıkı sarılan, asrı kuşatmak suretiyle bütün dünyayı gül bahçesine çevirmeyi hedefleyen milli görüşçüler olarak yollarına devam edeceklerini belirten Şenel 'Taşımış [&hellip]

Saadet Partisi (SP) Afyonkarahisar İl Başkanlığı’nın olağan genel kurul toplantısı yapıldı. Seçimli toplantı da mevcut İl Başkanı Adnan Şenel güven tazeleyerek tekrar göreve seçildi.
Adnan Şenel, kongreye her mesafeden gelen tüm misafirlere teşekkür etti.
Milli Görüş idealine sımsıkı sarılan, asrı kuşatmak suretiyle bütün dünyayı gül bahçesine çevirmeyi hedefleyen milli görüşçüler olarak yollarına devam edeceklerini belirten Şenel; “Taşımış olduğumuz görev bilinci, Dicle’nin kenarında zulme uğrayan bir koyundan bile sorumlu olduğumuz gerçeğini ortaya koymaktadır. Durum böyle iken, dünya genelinde gerek siyasi, gerekse ekonomik anlamda hakları ellerinden alınan mazlumların sorumluluğu, bizleri daha da tedirgin etmektedir. Bu sorumluluğumuzun gereği olarak gece gündüz demeden çalışan teşkilatlarımız, hedeflerine koydukları  ‘Yaşanabilir Bir Türkiye, Yeniden Büyük Türkiye, Yeni Bir Dünya’ derdinden başka bir derdi taşımamaktadır” dedi.

Bakmadan Geçme