Şenel: Çözüm Milli Görüş Belediyeciliği

SP Afyonkarahisar Belediye Başkan Adayı Adnan Şenel, şehrin sorunlarının çözümü için tek yolun Milli Görüş belediyeciliği olduğunu söyledi Saadet Partisi (SP) Belediye Başkan Adayı Adnan Şenel, seçim çalımaları kapsamında, Galericiler sitesi, Uydukent Semt Pazarı ve Çavuşbaş Semt Pazarı’nı ziyaret etti.Ziyaretlerine Galericiler sitesi ile başlaşan Şenel ve beraberindeki partililer, esnafın sorunlarını dinledi. Vergilerin yüksek olduğundan dert [&hellip]

Şenel: Çözüm Milli Görüş Belediyeciliği

SP Afyonkarahisar Belediye Başkan Adayı Adnan Şenel, şehrin sorunlarının çözümü için tek yolun Milli Görüş belediyeciliği olduğunu söyledi

Saadet Partisi (SP) Belediye Başkan Adayı Adnan Şenel, seçim çalımaları kapsamında, Galericiler sitesi, Uydukent Semt Pazarı ve Çavuşbaş Semt Pazarı’nı ziyaret etti.
Ziyaretlerine Galericiler sitesi ile başlaşan Şenel ve beraberindeki partililer, esnafın sorunlarını dinledi. Vergilerin yüksek olduğundan dert yanan Galericiler sitesi esnafı en büyük sorunlarının çevre düzenlemesi ve ulaşım olduğunu ifade ettiler.
Daha sonra Uydukent Semet Pazarı’nı ziyaret eden SP Afyonkarahisar Belediye Başkan Adayı Adnan Şenel, pazar esnafı ve vatandaşlarla sohset etti. Çavuşbaş Semt Pazarı’nda da esnaf ve vatandaşlarla sohbet eden Şenel, “Esnafımız ekonomik spekülasyonlar nedeniyle şiddetli sıkıntılar yaşadığından, halkımızda bundan üzerine düşeni almaktadır. Ne esnafımız ne de halkımız bu tip ekonomik dar boğazları hak etmemektedir. En kısa zamanda bun sorunların nihai çözümlerinin oluşturulması gerekmektedir. Bunun anahtarı Saadet Partisi’ndedir. Saadet kazanınca Afyonkarahisar kazanacak. Milli görüş belediyeciliği bu ülkenin tek çözümüdür” dedi. (Kocatepe Haber Merkezi)

Bakmadan Geçme