• Haberler
  • Genel
  • Şenel 'Biz görev adamıyız' – Kocatepe Gazetesi

Şenel 'Biz görev adamıyız' – Kocatepe Gazetesi

BOTAŞ Genel Müdürü hemşehrimiz Fazıl Şenel milletvekili adaylığı için istifa edeceği haberlerini değerlendirdi BOTAŞ Genel Müdürü Hemşehrimiz Fazıl Şenel milletvekili adaylığı için görevinden istifa edeceği şeklindeki söylentileri değerlendirdi. Şenel, 'Biz görev adamıyız. Şu anki görevimizden memnunuz ama büyüklerimiz bize başka bir görev tevdi ederlerse onu da layıkıyla yerine getirmek için çaba göste-ririz. Şu an için [&hellip]

Şenel; “Biz görev adamıyız”

BOTAŞ Genel Müdürü hemşehrimiz Fazıl Şenel milletvekili adaylığı için istifa edeceği haberlerini değerlendirdi

BOTAŞ Genel Müdürü Hemşehrimiz Fazıl Şenel milletvekili adaylığı için görevinden istifa edeceği şeklindeki söylentileri değerlendirdi. Şenel, “Biz görev adamıyız. Şu anki görevimizden memnunuz ama büyüklerimiz bize başka bir görev tevdi ederlerse onu da layıkıyla yerine getirmek için çaba göste-ririz. Şu an için istifamız söz konusu değil” dedi.
Seçim takviminin belli olması ve kamu görevinde bulunup da milletvekili adayı olmak isteyenlerin istifa sürecinin başlamasının ardından dün BOTAŞ Genel Müdürü hemşehrimiz Fazıl Şenel’in de milletvekili adayı olmak için görevinden ayrılacağı haberleri konuşulmaya başlandı. Bu söylentilerin doğruluk derecesini gazeteniz Kocatepe’ye değerlendiren BOTAŞ Genel Müdürü hemşehrimiz Fazıl Şenel, şunları söyledi:
“Bizim şu görevi istiyorum demek gibi bir adetimiz, görgümüz yok. Eğer bir göreve layık görülürsek, layık görüldüğümüz işi başarıyla yerine getirmek için çaba gösteririz. Türkiye’nin en büyük kamu şirketi olan BOTAŞ’ın genel müdürlüğü de bize büyüklerimizin layık görmesi ile nasip oldu. Görevimizin başındayız. Bu görevi en iyi şekilde yerine getirmek için çaba gösteriyoruz. Ama büyüklerimiz bizden başka bir görevi yerine getirmemizi isterlerse buna karşı gelmek de bizim kültürümüzde yok. Öyle bir durum olsa büyüklerimiz gereğini düşünür ve yaparlar. Şu ana kadar böyle bir durum söz konusu değil. BOTAŞ’ın ve ülkemizin menfaatleri için çalışmalarımızı sürdürüyoruz”

Bakmadan Geçme