• Haberler
  • Genel
  • Şenel: Basın toplumun aynasıdır – Kocatepe Gazetesi

Şenel: Basın toplumun aynasıdır – Kocatepe Gazetesi

AK Parti Afyonkarahisar Milletvekili Aday Adayı Fazıl Şenel seçim çalışmaları kapsamındaki ziyaretlerini sürdürüyor Sivil toplum kuruluşları ve kamu kurumlarını ziyaret eden AK Parti Afyonkarahisar Milletvekili Aday Adayı Fazıl Şenel Başbakanlık Basın Yayın ve Enformasyon Genel Müdürlüğü'nün Afyonkarahisar İl Müdürlüğü'nü ziyaret etti. BYEGM Afyonkarahisar il Müdürü Ali Fuad Gölbaşı ile geçmişe dayalı dostlukları bulunduğunu belirten Fazıl [&hellip]

Şenel: Basın toplumun aynasıdır

AK Parti Afyonkarahisar Milletvekili Aday Adayı Fazıl Şenel seçim çalışmaları kapsamındaki ziyaretlerini sürdürüyor

Sivil toplum kuruluşları ve kamu kurumlarını ziyaret eden AK Parti Afyonkarahisar Milletvekili Aday Adayı Fazıl Şenel Başbakanlık Basın Yayın ve Enformasyon Genel Müdürlüğü’nün Afyonkarahisar İl Müdürlüğü’nü ziyaret etti. BYEGM Afyonkarahisar il Müdürü Ali Fuad Gölbaşı ile geçmişe dayalı dostlukları bulunduğunu belirten Fazıl Şenel, BYEGM’nin ülke genelindeki ve Afyonkarahisar’da çalışmalarından övgüyle bahsetti. Müdür Gölbaşı ile geçmişe dayalı bir hukukları olduğunu belirten Şenel, Afyonkarahisar’ın ülke genelinde ve yurt dışındaki tanıtım çabaları nedeniyle Gölbaşı’na teşekkür etti. Basın İlan Kurumu’nun Afyonkarahisar’a gelmesiyle birlikte yerel basında kalite çıtasının yükseklere taşındığına dikkat çeken Fazıl Şenel, “BYEGM ve BİK Afyonkarahisar’daki değerli yöneticileri vasıtasıyla ilimize katkı sunmaktalar. Bu çabalarından dolayı Sayın Ali Fuad Gölbaşı ve BİK Şube Müdürü Selami Çalışkan Bey’e hemşehrilerimiz adına teşekkürlerimizi sunuyoruz” dedi.
BYEGM İl Müdürü Ali Fuad Gölbaşı ve BİK İl Müdürü Selami Çalışkan da nazik ziyaretleri nedeniyle Şenel’e teşekkür ederek, çalışmalarında başarılar dilediler. (Kocatepe Haber Merkezi)

Bakmadan Geçme