• Haberler
  • Genel
  • Şenel, Ammuriye ve Selman-ı Farisi'yi anlattı

Şenel, Ammuriye ve Selman-ı Farisi'yi anlattı

Hac Umre ve Seyahat Acentaları Derneği (HURSAD) Yönetim Kurulu Üyesi Bilal Şenel, HURSAD tarafından yayınlanan dergide kaleme aldığı makalede, Ammuriye ve Selman-ı Farisi'ni anlattı   Hac ve Umre Seyahat Acentaları Derneği (HURSAD) tarafından yayınlanan ve yaklaşık 1000 acentaya hitap eden derginin 3. sayısında Afyonkarahisar Ammuriye ve Selman-ı Farisi'ne yer verildi. Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği [&hellip]

Hac Umre ve Seyahat Acentaları Derneği (HURSAD) Yönetim Kurulu Üyesi Bilal Şenel, HURSAD tarafından yayınlanan dergide kaleme aldığı makalede, Ammuriye ve Selman-ı Farisi’ni anlattı

Hac ve Umre Seyahat Acentaları Derneği (HURSAD) tarafından yayınlanan ve yaklaşık 1000 acentaya hitap eden derginin 3. sayısında Afyonkarahisar Ammuriye ve Selman-ı Farisi’ne yer verildi.
Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği Başkanı Rifat Hisarcıklıoğlu, Dünya Güreş Şampiyonu Rıza Kayaalp ve TÜRSAB Başkanı Firuz Bağlıkaya’nın konuk yazar olarak yer aldığı dergide HURSAD Yönetim Kurulu Üyesi Bilal Şenel tarafından kaleme alınan Ammuriye ve Selman-ı Farisi makalesine yer verildi.
Şenel, makalesinde Ammuriye ve Selman-ı Farisi ile ilgili hac ve umre acentalarına detaylı bilgi vererek Afyonkarahisar’ın tanıtıma katkıda bulundu.

Bakmadan Geçme