• Haberler
  • Genel
  • Şenel: Adaylar kuyumcu titizliğiyle değerlendirilecek

Şenel: Adaylar kuyumcu titizliğiyle değerlendirilecek

SP İl Başkanı Adnan Şenel, cumhurbaşkanlığı seçiminde adayları kuyumcu titizliği ile değerlendireceklerini belirtti Saadet Partisi (SP) İl Başkanı Adnan Şenel, Ağustos ayında yapılacak olan Cumhurbaşkanlığı seçiminde kimin cumhurbaşkanı olmasından çok nasıl bir cumhurbaşkanı olmalı sorusunun önem taşıdığını belirtti. İl Divan Toplantısında cumhurbaşkanı seçimine katılacak aday kriterlerini açıklayan Adnan Şenel şöyle konuştu: “Özü itibariyle, bu milletin [&hellip]

Şenel: Adaylar kuyumcu titizliğiyle değerlendirilecek

SP İl Başkanı Adnan Şenel, cumhurbaşkanlığı seçiminde adayları kuyumcu titizliği ile değerlendireceklerini belirtti

Saadet Partisi (SP) İl Başkanı Adnan Şenel, Ağustos ayında yapılacak olan Cumhurbaşkanlığı seçiminde kimin cumhurbaşkanı olmasından çok nasıl bir cumhurbaşkanı olmalı sorusunun önem taşıdığını belirtti.
İl Divan Toplantısında cumhurbaşkanı seçimine katılacak aday kriterlerini açıklayan Adnan Şenel şöyle konuştu: “Özü itibariyle, bu milletin ruh köküne bağlı, tarihi değerlere saygılı, mazlumun hakkını koruyan birisi olmalıdır diyoruz. Partimizin yetkili organları ile gönüldaşlarımız ile bir araya gelip durumu değerlendireceğiz. İlk etap da diğer adayları da görelim. Nasıl olsa seçimlere daha 50 gün var. Bu zamana kadar da değerlendirme yapacak zaman da var. Adayları bir kuyumcu titizliği ile değerlendireceğiz.”
Toplatıda; İlçe Başkanları, il yönetim kurulu üyeleri hazır bulundular. (Kocatepe Haber Merkezi)

Bakmadan Geçme