• Haberler
  • Genel
  • Sendikalar moral ve motivasyonun artmasını sağlıyor

Sendikalar moral ve motivasyonun artmasını sağlıyor

Sendikaların memurlar adına başarılı çalışmalar sergilediklerini belirten Vali İrfan Balkanlıoğlu, kamu kurum ve kuruluşların başını ağrıtan kuruluşlar gibi algılanan sendikaların memurların moral ve motivasyonunun artmasını sağladıklarını söyledi Vali İrfan Balkanlıoğlu, Türk Eğitim-Sen Şube Başkanlığı görevini de yürüten Türkiye Kamu-Sen İl Temsilcisi Nizamettin Şenol ve beraberindeki heyeti makamında kabul etti. Ziyaret sırasında konuşan Kamu-Sen İl Temsilcisi [&hellip]

Sendikalar moral ve motivasyonun artmasını sağlıyor

Sendikaların memurlar adına başarılı çalışmalar sergilediklerini belirten Vali İrfan Balkanlıoğlu, kamu kurum ve kuruluşların başını ağrıtan kuruluşlar gibi algılanan sendikaların memurların moral ve motivasyonunun artmasını sağladıklarını söyledi

Vali İrfan Balkanlıoğlu, Türk Eğitim-Sen Şube Başkanlığı görevini de yürüten Türkiye Kamu-Sen İl Temsilcisi Nizamettin Şenol ve beraberindeki heyeti makamında kabul etti.
Ziyaret sırasında konuşan Kamu-Sen İl Temsilcisi Nizamettin Şenol, ilimiz sendikal hayatı hakkında bilgiler verirken Vali Balkanlıoğlu’nun nazik karşılamalarından ve tüm sivil toplum örgütlerine olduğu gibi sendikalara da vermiş olduğu desteklerden dolayı teşekkür etti.
HİZMET KALİTESİ ARTIYOR
Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Vali Balkanlıoğlu ise; “Son zamanlarda sendikalarımız memurlar adına başarılı çalışmalar sergiliyorlar. Çalışma arkadaşlarımızın haklarını en iyi şekilde savunuyorlar. Yani kamu kurum ve kuruluşların başını ağrıtan kuruluşlar gibi algılanan sendikalar, bilakis kurum çalışanlarına katkıda bulunuyorlar. Memurların moral ve motivasyonlarının iyi olması kurum içerisindeki verimlerinin de bir o kadar artmasını sağlamaktadır. Böylece hizmet kalitesi de artıyor ve kurumlar daha işler ve verimli bir hale geliyorlar” dedi.
SORUNLARI DİNLEDİ
Vali Balkanlıoğlu, “Ben Kamu-Sen’in yeni seçilen yönetim kuruluna il başkanı Eğitim-Sen, Türk Eğitim-Sen ve diğer sendika başkanlarına görevlerinde başarılar diliyorum. Bizler de Afyonkarahisar Valiliği olarak kendilerine her türlü konuda destek vereceğimizin sözünü vermek istiyorum” diye konuştu. Daha sonra Vali Balkanlıoğlu kendisini ziyaret eden sendika temsilcilerinin istek, talep ve sorunlarını dinledi. (Kocatepe Haber Merkezi)

Bakmadan Geçme