• Haberler
  • Genel
  • Sendikacılar derneğinden Konak’a ziyaret – Kocatepe Gazetesi

Sendikacılar derneğinden Konak’a ziyaret – Kocatepe Gazetesi

Afyonkarahisar'da yeni kurulan, Sendikacılar Dayanışma ve Yardımlaşma Derneği Yönetim Kurulu üyeleri ESOB Başkanı Abdülkadir Konak'ı makamında ziyaret etti Ziyaret sırasında konuşan ESOB Başkanı Abdülkadir Konak, Sendikacılar Dayanışma ve Yardımlaşma Derneği Yönetim Kurulu Başkanı ve üyelerinin, Birlik yönetimine yaptıkları ziyaretten memnun kaldıklarını belirterek kendilerine teşekkür etti. Yeni kurulan derneğin hayırlı ve uğurlu olmasını dileyen ESOB Başkanı [&hellip]

Sendikacılar derneğinden Konak'a ziyaret

Afyonkarahisar’da yeni kurulan, Sendikacılar Dayanışma ve Yardımlaşma Derneği Yönetim Kurulu üyeleri ESOB Başkanı Abdülkadir Konak’ı makamında ziyaret etti

Ziyaret sırasında konuşan ESOB Başkanı Abdülkadir Konak, Sendikacılar Dayanışma ve Yardımlaşma Derneği Yönetim Kurulu Başkanı ve üyelerinin, Birlik yönetimine yaptıkları ziyaretten memnun kaldıklarını belirterek kendilerine teşekkür etti.
Yeni kurulan derneğin hayırlı ve uğurlu olmasını dileyen ESOB Başkanı Abdülkadir Konak, yönetim kuruluna çalışmalarında başarılar diledi. Dernek Başkanı Niyazi Avcı, kendilerinin yıllarca işyerlerinde emeğin ve sosyal ekonomik değerin korunması, gelişmesi, huzur ve barışın sağlanması için mücadele verdiklerini söyledi. Dernekleşmenin dünya ve Türkiye şartlarında ihtiyaç duyulduğunu söyleyen Niyazi Avcı; “Amaçlarının ekonomik ve sosyal anlamda emekli olan ve çalışan üyelerimizin fikir ve düşüncelerinin sosyal aktivitelerde değerlendirilmesi, emeklinin emeğinin ikinci kez değerlendirilmesi, üyelerimizin kültürel ihtiyaçları için gezi ve etkinlikler düzenlemesi, kurulu bulunan derneklerle yakın temas içerisinde hareket ederek üyelerimizin her alanda bilgi sahibi olmasını sağlamak. İşyerlerinde faaliyetlerini sürdüren sendikacılarımızın eylem ve söylemlerine destek olmaktır. “dedi.
Ziyaret karşılıklı görüş alışverişi ile sona erdi. Sendikacılar, Dayanışma ve Yardımlaşma Derneği Başkanı Niyazi Avcı’nın başkanlığındaki ziyarette, Şeker-İş Sendikası eski Genel Başkanı Ömer Çelik, Şeker-İş Sendikası eski Başkanı Şükrü Balık, Demir-yol İş Sendikası eski Başkanı Erol Derya, Çim-Se İş Eski Başkanı Süleyman Göktepe, Harb-İş Sendikası eski başkanı Talat Akdeniz ve Belediye-İş Sendikası Başkanı Yücel Şahin’de hazır bulundular. (Kocatepe)

Bakmadan Geçme