Şen Müdür takdir görüyor – Kocatepe Gazetesi

Afyonkarahisar il Emniyet Müdürlüğü birbiri ardına gerçekleştirdiği başarılı çalışmalarla gündemdeki yerini korurken, İl Emniyet Müdürü Fahrettin Şen de vatandaşlarla kurduğu yakın diyalogla beğeni topluyor.Afyonkarahisar İl Emniyet Müdürlüğü görevine atandığından bu yana toplumun her kesiminden vatandaşla sıcak ve samimi ilişkiler kuran Fahrettin Şen’i günün her saatinde, şehrin her yanında görmek mümkün. Müdür Fahrettin Şen Emniyet Müdürlüğü [&hellip]

Afyonkarahisar il Emniyet Müdürlüğü birbiri ardına gerçekleştirdiği başarılı çalışmalarla gündemdeki yerini korurken, İl Emniyet Müdürü Fahrettin Şen de vatandaşlarla kurduğu yakın diyalogla beğeni topluyor.
Afyonkarahisar İl Emniyet Müdürlüğü görevine atandığından bu yana toplumun her kesiminden vatandaşla sıcak ve samimi ilişkiler kuran Fahrettin Şen’i günün her saatinde, şehrin her yanında görmek mümkün. Müdür Fahrettin Şen Emniyet Müdürlüğü makakında da vatandaşları ağırlamaktan keyif alıyor. Emniyet Müdürü Fahrettin Şen son olarak Zafer Pide Salonu sahibi Mustafa Başkurt’u ağırladı. Başkurt ziyaretin ardından duygularını şöyle dile getirdi: “Afyonkarahisarımızın cok değerli, başarılı, çalışkan, güleryüzlü (adam gibi adam) sayın Il Emniyet müdürüm Fahrettin Şen’e ziyarette bulundum. Göstermiş olduğu ilgi alakadan dolayı sukranlarımı sunarım.”

Bakmadan Geçme