• Haberler
  • Genel
  • Sempozyum, resepsiyonla başladı – Kocatepe Gazetesi

Sempozyum, resepsiyonla başladı – Kocatepe Gazetesi

Türkiye Büyük Millet Meclisi’nin ev sahipliğinde Afyonkarahisar’da düzenlenen “Bütçe Sürecinde Parlamentoların Değişen Rolü İslam Konferansı Örgütü Parlamento Birliği (İKÖPAB) ve AB Üyesi Ülke Deneyimleri Uluslararası sempozyumu'' Türkiye Büyük Millet Meclisi Başkanı Mehmet Ali Şahin’in katıldığı resepsiyonla başladı “Bütçe Sürecinde Parlamentoların Değişen Rolü İslam Konferansu Örgütü Parlamento Birliği (İKÖPAB) ve AB Üyesi Ülke Deneyimleri Uluslararası” sempozyumu, [&hellip]

Sempozyum, resepsiyonla başladı

Türkiye Büyük Millet Meclisi’nin ev sahipliğinde Afyonkarahisar’da düzenlenen “Bütçe Sürecinde Parlamentoların Değişen Rolü İslam Konferansı Örgütü Parlamento Birliği (İKÖPAB) ve AB Üyesi Ülke Deneyimleri Uluslararası sempozyumu’’ Türkiye Büyük Millet Meclisi Başkanı Mehmet Ali Şahin’in katıldığı resepsiyonla başladı

“Bütçe Sürecinde Parlamentoların Değişen Rolü İslam Konferansu Örgütü Parlamento Birliği (İKÖPAB) ve AB Üyesi Ülke Deneyimleri Uluslararası” sempozyumu, dün Anemon Otel’de ve-rilen resepsiyonla başladı. Türkiye Büyük Millet Meclisi Başkanı Mehmet Ali Şahin’in de katıldığı resepsiyonda İKÖPAB üyeleri ile Afyonkarahisar protokolü de hazır bulundu.
Sempozyum kapsamında bugün açılış konuşmaları ve oturumlar yapılacak. Açılış konuşmalarını İKÖPAB Genel Sekreteri Prof. Dr. Mahmut Erol Kılıç, OECD/SIGMA Program Başkanı Bob Bonv/Itt, Avrupa Kondisyonu Türkiye Delegasyonu Başkan Yardımcısı Tibor Varadi ve Türkiye Büyük Millet Meclisi Başkanı Mehmet Ali Şahin yapacak. Maliye Bakanı Mehmet Şimşek’in de sempozyuma katılması halinde bir konuşma yapacağı belirtilidi.
Sempozyum’un birinci gününde gündüz yapılacak oturumların ardından Maliye Bakanı Mehmet Şimşek tarafından Bütçe Sürecinde Parlamentoların Değişen Rolü: İslam Konferansı Örgütü Parlamento Birliği ve AB Üyesi Ülke Deneyimleri Uluslararası Sempozyumu” katılımcıları onuruna verilecek Korel Termal Otel’de bir yemek verilecek.

Bakmadan Geçme