Semih Saygıner Ve Şenay Gürler Evli Mi?

Oyuncu Şenay Gürler, milli bilardocu Semih Saygıner’in 9 yıldır devam eden ilişkilerinin evlilerinin ardından evlik yapıp yapmadıkları merak ediliyor.

2014 yılından itibaren gözlerden uzak bir şekilde aşk yaşayan oyuncu Şenay Gürler ile milli bilardocu Semih Saygıner’in evli olup olmadığı merak edilerek araştırılıyor. İlişkilerinde 9. yılı kutlayan ünlüler evli mi?

ŞENAY GÜRLER KİMDİR?

Ünlü oyuncu Şenay Güler, 28 Haziran 1966 tarihinde İzmir’de doğmuştur. Dokuz Eylül Üniversitesi Güzel Sanatlar Fakültesi Sinema Bölümünden mezunu olan Güler, 2004-2009 yılları arasında ATV’de yayımlanan “Avrupa Yakası” adlı dizide canlandırdığı “Fatoş” karakteri ile adını milyonlara tanıtmıştır.

2006-2007 yılları arasında yayımlanan Acemi Cadı adlı dizide “Selda”, 2014-2015 yılları arasında yayınlanan Kaçak Gelinler adlı dizide ise Seniha Sultan karakterini canlandır olan ünlü oyuncunun 1986 yılında yapmış olduğu ve bir yıl sonra boşandığı evlilikten “Duygu Yıldırım” adında bir kızı vardır. Ünlü oyuncu Şenay Gürler, 2014’ten beri milli bilardocu Semih Saygıner ile birlik yaşamaktadır.

 

SEMİH SAYGINER KİMDİR?

Dünyada “Mr. Magic” (Bay Sihir) ya da “The Turkish Prince (Türk Prensi)” lakaplarıyla tanınan Milli bilardocu Semih Saygıner, 12 Kasım 1964 tarihinde Sakarya’nın Adapazarı İlçesinde doğmuştur. 1978 yılında gerçekleşen bir trafik kazasında anne ve babasını kaybeden Saygıner, anne ve babasının ölümünün ardından lise öğrenimini yarıda bırakarak, 16 yaşında bilardo oynamaya başlamıştır. 17 yaşındayken arkadaşı Tezcan Şen’in ikna etmesiyle İstanbul Şampiyonası’na katılan Semih Saygıner, birinci olmuştur. Ulusal şampiyonalarda Bora Karatay’ın arkasından Türkiye ikincisi olan Semih Saygıner, ilk kez 1987’de Türkiye şampiyonluğu olmuştur.

tanınan Milli bilardocu Semih Saygıner,Türkiye’de bilardonun federasyon haline gelmesini sağlayan kişidir. Hollanda liginde 9 yıl, Portekiz liginde 3 yıl profesyonel oyunculuk yapan Saygıner, bilardo literatürüne “Semih Saygıner Magic Shots” (Semih Saygıner’in Sihirli Vuruşları) olarak geçmiş 42 özel vuruş tekniğine sahiptir ve bu oyunun dünyadaki en önemli isimlerinden biridir.

İstanbul’da bir bilardo salonu açarak bilardo dersi veren Semih Saygıner, 1991 German Open ve 1991 İstanbul Efes Pilsen Grand Prix dokuzuncusu ve 1992 yılında Berlin’de, dünya şampiyonu Raymond Ceulemans’ı 3-0 mağlup ettiği turnuvada dünya sekizincisi olmuştur.

 

SEMİH SAYGINER VE ŞENAY GÜRLER EVLİ Mİ?

9 yıl gibi uzun bir süredir birliktelik yaşayan ünlü çift evli değildir.

 

Bakmadan Geçme