• Haberler
  • Genel
  • Semerkand Vakfı’ndan AGD’ye ziyaret – Kocatepe Gazetesi

Semerkand Vakfı’ndan AGD’ye ziyaret – Kocatepe Gazetesi

Semerkand Haftası nedeniyle Vakfın Afyonkarahisar İl Temsilcisi Mahmut Emin Birliktir Afyonkarahisar Gazetecileri Dayanışma Derneği ziyaret etti Afyonkarahisar Gazetecileri Dayanışma Derneği Başkanı Mehmet Abdioğlulları'na çiçek takdim eden Birliktir daha sonra da Denge Gazetesi sahibi Dinçay Doğar'ın elinden plaket aldı. Ziyarette konuşan Birliktir, 'Biz 22–29 Mayıs tarihleri arasında dünya da ve Türkiye'de kutladığımız Semerkand Haftası etkinlikleri çerçevesinde [&hellip]

Semerkand Vakfı'ndan AGD'ye ziyaret

Semerkand Haftası nedeniyle Vakfın Afyonkarahisar İl Temsilcisi Mahmut Emin Birliktir Afyonkarahisar Gazetecileri Dayanışma Derneği ziyaret etti

Afyonkarahisar Gazetecileri Dayanışma Derneği Başkanı Mehmet Abdioğlulları’na çiçek takdim eden Birliktir daha sonra da Denge Gazetesi sahibi Dinçay Doğar’ın elinden plaket aldı.
Ziyarette konuşan Birliktir, “Biz 22–29 Mayıs tarihleri arasında dünya da ve Türkiye’de kutladığımız Semerkand Haftası etkinlikleri çerçevesinde Afyonkarahisar Gazetecileri Dayanışma Derneğini ziyaret etmek istedik. Genel Başkanımız Mübarek Erol Beyin de sizlere selamları var.” ifadelerini kullandı.
Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren AGD Başkanı Mehmet Abdioğulları ise “Semerkand Haftası nedeniyle Vakfın Afyonkarahisar İl Başkanı Mahmut Emin Birliktir beyefendi ve yönetim kurulu üyelerinin derneğimize yapmış olduğu ziyaretten dolayı büyük bir memnuniyet duyduk. Bu memnuniyetimiz, cemaatlerin kurumsallaşması yönünde yapmış olduğu çalışmaları gözlemlememizden kaynaklanıyor” dedi. (Kocatepe Haber Merkezi)

Bakmadan Geçme