• Haberler
  • Spor
  • SEM ve sosyal tesis için çalışmalar başladı

SEM ve sosyal tesis için çalışmalar başladı

Sandıklı Belediye Başkanı Mustafa Çöl’ ün talimatları doğrultusunda yapılan başlayan çalışmalar sonrasında hayata geçirilecek olan Spor Eğitim Merkezi ve Sosyal Tesisler için başladı. SEM'de toplantı odaları, kondisyon salonları, revir, malzeme odaları, çamaşırhane, mescid, kuru gıda depoları, sebze meyve depoları, mutfak, yatak odaları, oyun alanları, televizyon odaları ile sporcuların bütün ihtiyaçlarını giderebilecekleri sosyal tesisler için ilk [&hellip]

Sandıklı Belediye Başkanı Mustafa Çöl’ ün talimatları doğrultusunda yapılan başlayan çalışmalar sonrasında hayata geçirilecek olan Spor Eğitim Merkezi ve Sosyal Tesisler için başladı. SEM’de toplantı odaları, kondisyon salonları, revir, malzeme odaları, çamaşırhane, mescid, kuru gıda depoları, sebze meyve depoları, mutfak, yatak odaları, oyun alanları, televizyon odaları ile sporcuların bütün ihtiyaçlarını giderebilecekleri sosyal tesisler için ilk çalışma, İlçe Stadyumu’nda bulunan eski soyunma odalarının yıkılması ile başladı.
Tesislerin yanında bir adet antrenman sahası da bulunan proje Başkanı Çöl’ün girişimleriyle son aşamaya gelirken amaç Sandıklı’dan genç yetenekler çıkartmak. (Kocatepe Haber Merkezi) 

Bakmadan Geçme