Selman: Kaliteli bir takım olduk

2016-17 futbol sezonunda Afyonkarahisar'ı Bölgesel Amatör Lig 7. Grup'ta temsil edecek olan Sandıklıspor'da sezon öncesi hazırlıklar devam ediyor. Nevşehir dönüşünde izin yapan Sandıklıspor Salı günü Sandıklı'da bir araya gelerek çalışmalara başladı. Nevşehir'de istenen düzeyde hazırlık maçları yapmayı başaran Sandıklıspor 6 hazırlık maçı yaptı. Afyonkarahisar'da da hazırlık maçı yapmak isteyen Sandıklıspor rakip arayışı içinde.'ARKADAŞLIK ORTAMI DA [&hellip]

2016-17 futbol sezonunda Afyonkarahisar’ı Bölgesel Amatör Lig 7. Grup’ta temsil edecek olan Sandıklıspor’da sezon öncesi hazırlıklar devam ediyor. Nevşehir dönüşünde izin yapan Sandıklıspor Salı günü Sandıklı’da bir araya gelerek çalışmalara başladı. Nevşehir’de istenen düzeyde hazırlık maçları yapmayı başaran Sandıklıspor 6 hazırlık maçı yaptı. Afyonkarahisar’da da hazırlık maçı yapmak isteyen Sandıklıspor rakip arayışı içinde.
“ARKADAŞLIK ORTAMI DA ÇOK İYİ”
Takımda kaliteli bir hava yakalandığını belirten Sandıklıspor’un başarılı savunmacısı Feyzullah Selman, “Sandıklıspor çok kaliteli bir takım oldu. Nevşehir kampında arkadaşlık ortamı başarılı bir şekilde olumlu yönde oluştu. Bugüne kadar takımla ilgili her hangi bir sorun olmadı. İnşallah bundan sonra da olmaz. Sezon öncesinde yaptığımız antrenmanlarda çok sağlam çalışıyoruz. Antrenman sonrasında çok çalıştığımızı anlıyoruz. Ama bu yüklemeyi ligin devre arasına ya da sezon sonuna kadar korumamız gerekiyor. Şampiyonluğu hedeflediğimiz için çok çalışmamız gerekiyor. Hazırlık maçlarında da iyi bir takım olduğumuzu takım olarak fark ettik. İnşallah hedefimizden sapmadan hedefimize ulaşırız” dedi. (Kocatepe Haber Merkezi)

Bakmadan Geçme