Selin Türkmen kimdir

Selin Türkmen kimdir, işte o sorunun cevabi

2000 İzmir doğumlu olan Selin Türkmen tiyatro oyuncusu ve seslendirme sanatçısıdır. Dokuz Eylül Üniversitesi Tiyatro Bölümü mezunudur. İstanbul Şehir Tiyatroları oyuncusudur.

Rol aldığı tiyatro oyunları
Kadınlar. Savaş. Komedi
Marat-Sade
Hizmetçiler
İstanbul Efendisi
Yaşar Ne Yaşar Ne Yaşamaz
Ufak Bir Hata
Şark Dişçisi

Haber
Kızılcık Şerbeti dizisinin ‘Çimen’i Selin Türkmen yaşı ile son günlerde sosyal medyanın en çok konuştuğu isim oldu. Oyuncu Selin Türkmen’in 44 aşında olduğu zannediliyordu. Cuma akşamları Show TV ekranlarında yayınlanan Kızılcık Şerbeti dizisinde Evrim Alasya’nın canlandırdığı Kıvılcım karakterinin kızını oynayan Selin Türkmen’in Evrim Alasya ile aynı yaşta olduğu iddia edildi. Türkmen’in 44 yaşında olduğu konuşulurken oyuncunun gerçek yaşı öğrenenleri hayrete düşürdü.
Kızılcık Şerbetinin Çimeni Selin Türkmenin yaşı sosyal medyanın gündeminde

Haber

Genç oyuncu Selin Türkmen’in 44 yaşında olduğu iddia ediliyordu. Sosyal medyada da gündem olan konunun, en çok ziyaret edilen Vikipedi’de yer alması sonucunda ortaya çıktığını düşünülüyor. Selin Türkmen aslında 2000 doğumlu ve 23 yaşında. Kamera Önü Oyunculuk ve Diksiyon eğitimleri alan genç oyuncu kariyerine 2020 yılında başlayarak Sen Çal Kapımı dizisinde rol aldı.

Zaman zaman sosyal medya hesabındaki fotoğraflara da yaşıyla ilgili yorum yapılan genç oyuncunun 23 yaşında olduğu biliniyor. Sosyal medyayı da aktif olarak kullanan Selin Türkmen sık sık fotoğraf paylaşmayı ihmal etmiyor.

Bakmadan Geçme