• Haberler
  • Siyaset
  • Sel'in açıklamasını çok komik buldum: Yarası olan gocunur

Sel'in açıklamasını çok komik buldum: Yarası olan gocunur

HALKIN İÇİNDE GEZEN BİR VEKİLİMGün FM de Gazeteci İsmail Akar'ın sunduğu programa konuk olan Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Afyonkarahisar Milletvekili Av. Burcu Köksal, İGM Başkanı Salih Sel'in 'CHP Milletvekili Burcu Köksal etnik ayrımcılık' yapıyor sözlerine cevap verdi.İGM Başkanı Sel'in açıklamalarını komik bulduğunu kaydeden Köksal, 'Sel'in açıklamasını çok komik buldum CHP insan odaklı bir siyasi partidir.Ben [&hellip]

HALKIN İÇİNDE GEZEN BİR VEKİLİM
Gün FM de Gazeteci İsmail Akar’ın sunduğu programa konuk olan Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Afyonkarahisar Milletvekili Av. Burcu Köksal, İGM Başkanı Salih Sel’in “CHP Milletvekili Burcu Köksal etnik ayrımcılık” yapıyor sözlerine cevap verdi.
İGM Başkanı Sel’in açıklamalarını komik bulduğunu kaydeden Köksal, “Sel’in açıklamasını çok komik buldum CHP insan odaklı bir siyasi partidir.Ben hiçbir zaman etnik ayrımcılık yapmadım yapmam. Yarası olan gocunur. Ben bayramda köyleri gezdim. Bazı köylerin su sorunlarını bayramlaşma sırasında Bakan Veysel Eroğlu’na anlattım.Ben halkın içinde gezen sorunları yerinde gören ve çözüme ulaştırma gayretinde olan bir vekilim.Bu  ve benzeri sorunları TBMM kürsüsünde de defalarca dile getirdim. Beni kimse susturamaz.Allah’tan başka kimseden korkmam” dedi.
MUHALEFETİN LİDERİ OLDU
Hafta sonu İstanbul Maltepe’de gerçekleştirilen miting hakkında da değerlendirmede bulanan Milletvekili Köksal, “İki milyon alanda 2 milyona yakın alan dışında olmak üzere muhteşem bir miting oldu.Siyasi parti amblemi ve sloganı olmadı. Türk Bayrağı ve Atatürk posterleri ile sadece Hak Hukuk ve Adalet diye Genel Başkanımıza eşlik ettik’ diye konuştu.
80 milyon adına Kılıçdaroğlu’nun 10 maddelik manifesto açıkladığını söyleyen Köksal, “Bu yürüyüş sonrası Kılıçdaroğlu CHP Genel Başkanından, CHP liderliğinden öte muhalefetin lideri olmuştur” şeklinde konuştu.
BAŞKAN ÇOBAN AÇIKLAMIŞTI
FETÖ ye her zaman karşı olduklarını dile getiren Köksal, “Şimdi 15 Temmuz da 249 şehit 2 binden fazla gazimiz var. Bu FETÖ ile mücadele önemli. Bizlerde yıllarca bunlarla mücadele ettik. Fakat eksik olan siyasi ayağıdır. FETÖ bahanesi ile muhalifleri susturma çabalarını görüyoruz. Cumhuriyet ve Sözcü Gazetelerini FETÖ ile ilişkilendirmek, muhalif bilim adamları akademisyenleri içeri atmak doğru değil. Geçtiğimiz aylarda Belediye Başkanı Burhanettin Çoban bizzat açıkladı. Bakan, vekil, başkan olmanın yolu FETÖ’yü ziyaretten geçiyordu şeklinde. Bu nedenle siyasilerde hesap vermelidir’ ifadelerini kullandı.

Bakmadan Geçme