Selim yeni sezonda da Belediyespor’da

Transfer çalışmalarını sürdüren Afyonkarahisar Belediyespor Voleybol Takımı, geçen sezon formasını giyen başarılı sporcu Selim Yıldırım’la tekrar anlaşma sağladı Afyonkarahisar Belediyespor geçen sezon takımda görev alan Selim Yıldırım’la yeni sezon için anlaşma sağladı. Libero mevkisinde oynayan ve geçen sezon performansıyla adından söz ettiren 1986 doğumlu Selim Yıldırım, arkadaşlarıyla birlikte yeni sezonda da takımın başarısı için elinden [&hellip]

Selim yeni sezonda da Belediyespor'da

Transfer çalışmalarını sürdüren Afyonkarahisar
Belediyespor Voleybol Takımı, geçen sezon formasını giyen başarılı sporcu Selim Yıldırım’la tekrar anlaşma sağladı

Afyonkarahisar Belediyespor geçen sezon takımda görev alan Selim Yıldırım’la yeni sezon için anlaşma sağladı. Libero mevkisinde oynayan ve geçen sezon performansıyla adından söz ettiren 1986 doğumlu Selim Yıldırım, arkadaşlarıyla birlikte yeni sezonda da takımın başarısı için elinden geleni yapacağını söyledi.
Belediye Başkanı Burhanettin Çoban, Kulüp Başkanı Abdullah Aydoğan ve Voleybol Şube Sorumlusu Burhan Kınay’ın katılımıyla Başkanlık makamında düzenlenen imza töreniyle 1986 doğumlu genç oyuncu ile karşılıklı olarak sözleşme imzalandı. (Kocatepe Haber Merkezi)

Bakmadan Geçme