• Haberler
  • Spor
  • Selçuklu'nun şampiyonları belirlendi – Kocatepe Gazetesi

Selçuklu'nun şampiyonları belirlendi – Kocatepe Gazetesi

Selçuklu İlkokulu Spor Kulübü tarafından organize edilen Geleneksel Futbol ve Kaleli Yakan Top Turnuvaları yapılan final maçları ile tamamlandı. Selçuklu İlkokulu Müdürü Eralp Ekrem Geçe, turnuvalar boyunca emek verenlere teşekkür etti. Geçe, 'Okulumuz Spor Kulübü tarafından organize edilen Geleneksel Futbol ve Kaleli Yakan Top Turnuvalarımız final maçları ile sona ermiştir. Turnuvanın organizasyonunda emeği geçen başta [&hellip]

Selçuklu İlkokulu Spor Kulübü tarafından organize edilen Geleneksel Futbol ve Kaleli Yakan Top Turnuvaları yapılan final maçları ile tamamlandı. Selçuklu İlkokulu Müdürü Eralp Ekrem Geçe, turnuvalar boyunca emek verenlere teşekkür etti. Geçe, “Okulumuz Spor Kulübü tarafından organize edilen Geleneksel Futbol ve Kaleli Yakan Top Turnuvalarımız final maçları ile sona ermiştir. Turnuvanın organizasyonunda emeği geçen başta Spor Kulübümüz olmak üzere, maçlarda fedakarca hakemlik görevi alan tüm öğretmenlerimize, turnuvaya katılan tüm sınıflarımıza ve öğrencilerimize şahsım ve kurumum adına çok teşekkür ederim. Şampiyon olan takımlarımızı ve yarışmaya katılan tüm öğrencilerimizi tebrik ederim. Dereceye giren takımların ödülleri 25 Nisan tarihinde yapılacak Bahar Şenlikleri’nde takdim edilecek” dedi.
Erkekler Futbol Turnuvası’nda şubeler bazında oynanan maçlar arasında tüm rakiplerini geride bırakarak final maçlarını da kazanan 1-A, 2-C, 3-E ve 4-B sınıfları şampiyon oldu.
Kızlar Kaleli Yakan Top Turnuvası’nda şubeler bazında yine final maçlarını kazanan 1-G, 2-A, 3-B ve 4-D sınıfları şampiyon olmayı başardı.  
Müsabakalarda başarılı bir şekilde şampiyonluğa ulaşan sınıflar 25 Nisan’da yapılacak Bahar Şenlikleri’nde ödüllerini alacak. >> Ali Fuat GÜÇLÜER’in Özel Haberi

Bakmadan Geçme