• Haberler
  • Eğitim
  • Selçuklu'lu öğrenciler mezun oldu – Kocatepe Gazetesi

Selçuklu'lu öğrenciler mezun oldu – Kocatepe Gazetesi

2018-2019 eğitim öğretim sezonunun tamamlanması ile mezun olmanın sevincini, bir o kadar da hayatlarının 4 yıllını geçirdikleri okullarından ayrılmanın burukluğunu yaşayan Selçuklu İlkokulu 4. sınıf öğrencileri geçtiğimiz gün Korel Termal Otel’de düzenlenen mezuniyet töreninde gönüllerince eğlenme fırsatı buldu. 'TÜRKİYE'NİN VE DÜNYA'NIN YILDIZLARI OLACAKSINIZ'Mezuniyet töreninin açılış konuşmasında öğrenci ve velilerine hitap eden Selçuklu İlkokulu Müdürü Eralp [&hellip]

2018-2019 eğitim öğretim sezonunun tamamlanması ile mezun olmanın sevincini, bir o kadar da hayatlarının 4 yıllını geçirdikleri okullarından ayrılmanın burukluğunu yaşayan Selçuklu İlkokulu 4. sınıf öğrencileri geçtiğimiz gün Korel Termal Otel’de düzenlenen mezuniyet töreninde gönüllerince eğlenme fırsatı buldu.

“TÜRKİYE’NİN VE DÜNYA’NIN YILDIZLARI OLACAKSINIZ”
Mezuniyet töreninin açılış konuşmasında öğrenci ve velilerine hitap eden Selçuklu İlkokulu Müdürü Eralp Ekrem Geçe, “Bugün Selçuklu İlkokulu ailesi olarak 4 yıl önce büyük umutlarla bizlere emanet ettiğiniz 218 öğrencimizin mezuniyetinin heyecanını, gururunu ve hüznünü hep birlikte yaşıyoruz. Hepinizin okula ilk geldiği anları hep birlikte hatırlıyoruz. Kiminiz okulumuza çok hızlı bir şekilde alıştınız, kiminiz ise daha uzun zamanlar sonra okulumuza alıştınız. Ancak bir süre sonra okulumuz sizlerin ikinci evi haline geldi. Hatta evinizden daha çok zamanı okulumuzda geçirdiniz. Dört yıl aynı zamanda çok uzun bir zaman bunun en büyük göstergesi yedi yaşında bir çocuk olarak geldiğiniz okulumuzdan bugün on bir yaşında bir birey olarak ayrılıyorsunuz. Burada iyi dostluklar edindiniz. Sevgili öğrencilerim, size ne mutlu ki, köklü geçmiş ve güçlü akademik kadrosuyla Milli Eğitim camiasının en saygın okullarından birisi olan Selçuklu İlkokul’undan çok değerli öğretmenlerimizin elinde başarılı ve sağlıklı bir şekilde ilkokul hayatını tamamlıyorsunuz. Ortaokul hayatında da aynı başarıyı göstereceğinizden hiç şüphemiz yok. Sizler bugün okulumuzun adını, yarın ilimizin ve ülkemizin adını en yükseklere taşıyacaksınız. Sizler Afyonkarahisar’ın yıldızlarısınız, yarın Türkiye’nin ve dünyanın yıldızları olacaksınız ve ülkemiz için dünya ile birlikte yarışacaksınız. Sevgili öğrenciler, son olarak sizleri kendi öz değerlerimiz ile barışık, vatanını, milletini, ailesini seven bir birey olarak yetiştirdik. Sizlerin yetişmesinde katkıları büyük olan öncelikle öğretmenlerimize, anne babalarınıza, okul velilerimize ve Okul Aile Birliği’mizin değerli üyelerine ayrı ayrı teşekkür ediyorum.” dedi.
Okul Müdürü Geçe’nin konuşmasının ardından 4. sınıf öğretmenlerine çiçek ve plaketleri takdim edilirken, 4. sınıf öğrencilerine özel olarak hazırlanan madalyalar takıldı. Sonrasında canlı müzik eşliğinde öğrenciler piste çıkarak gönüllerince eğlenme fırsatı buldu.
>> Ş. Cüneyt BURSALIOĞLU’nun Haberi

 

Bakmadan Geçme