• Haberler
  • Gündem
  • Selçuklu'da 'Uyum Eğitimi' başladı – Kocatepe Gazetesi

Selçuklu'da 'Uyum Eğitimi' başladı – Kocatepe Gazetesi

2018-2019 eğitim öğretim yılı öncesinde dün uyum süreci için anasınıfı, birinci sınıflar, beşinci sınıflar ve dokuzuncu sınıflarda eğitim öğretim başladı. Uyum süreci kapsamında Selçuklu İlkokulu’nda da anasınıfı ve 1. sınıflarda dün ders zili çalarken, okul yönetimi ve sınıf öğretmenleri tarafından yeni öğrencilerin daha çabuk kaynaşması için çeşitli etkinlikler düzenlendi.'Okulumuza Hoşgeldiniz' yazılı pastalar hazırlanırken, öğrenciler yeni [&hellip]

2018-2019 eğitim öğretim yılı öncesinde dün uyum süreci için anasınıfı, birinci sınıflar, beşinci sınıflar ve dokuzuncu sınıflarda eğitim öğretim başladı. Uyum süreci kapsamında Selçuklu İlkokulu’nda da anasınıfı ve 1. sınıflarda dün ders zili çalarken, okul yönetimi ve sınıf öğretmenleri tarafından yeni öğrencilerin daha çabuk kaynaşması için çeşitli etkinlikler düzenlendi.
“Okulumuza Hoşgeldiniz” yazılı pastalar hazırlanırken, öğrenciler yeni okulları ve öğretmenleri ile birlikte pasta keserek güzel bir gün geçirdi.
Etkinlikle ilgili bilgi veren Selçuklu İlkokulu Müdürü Eralp Ekrem Geçe, “2018-2019 eğitim öğretim yılı öncesinde anasınıfı ve 1. sınıflarımızda uyum süreci başladı. Okulumuza ilk defa gelen öğrencilerimizin okula daha hızlı alışmaları için onlara pasta hazırlatarak mutlu olmalarını arzuladık. Velileri ile birlikte güzel vakit geçiren öğrenciler böylelikle okuldan korkmadan daha çabuk adapte olabilecek. Yaptığımız hazırlıklarda bizden desteğini esirgemeyen Okulumuz Okul Aile Birliği Yöneticilerine de teşekkür ediyorum” dedi.

Bakmadan Geçme