Selçuklu yol istiyor – Kocatepe Gazetesi

Uydukent bölgesindeki Selçuklu Mahallesi sakinleri Afyonkarahisar Belediyesi'nden yollarla ilgili çalışma yapmasını bekliyorlar.Afyonkarahisar'ın vitrin mahallelerinden birisi olan Selçuklu Mahallesi'ndeki bir çok yolun ilgi beklediğini belirten mahalle sakinleri, 'Stabilize malzeme dökülen yollar asfalt kaplama bekliyor. Bazı yollarımız maalesef hafriyat nedeniyle kapalı. Eskiden kalma asfaltla kaplı yerler ise ne yazık ki tarladan beter. Kaldırım meselesini zaten konu etmek [&hellip]

Uydukent bölgesindeki Selçuklu Mahallesi sakinleri Afyonkarahisar Belediyesi’nden yollarla ilgili çalışma yapmasını bekliyorlar.
Afyonkarahisar’ın vitrin mahallelerinden birisi olan Selçuklu Mahallesi’ndeki bir çok yolun ilgi beklediğini belirten mahalle sakinleri, “Stabilize malzeme dökülen yollar asfalt kaplama bekliyor. Bazı yollarımız maalesef hafriyat nedeniyle kapalı. Eskiden kalma asfaltla kaplı yerler ise ne yazık ki tarladan beter. Kaldırım meselesini zaten konu etmek bile istemiyoruz” diyorlar. Yapılaşmanın yoğun olduğu bölgede doğal olarak Belediye’nin yol çalışmalarını ağırdan aldığını, bugün yapılanan yarın bozulma ihtimali olduğunu belirten bölge sakinleri “Bizler de bunun farkındayız. Kalıcı olmasa bile, bizi tozdan, çamurdan, çukurdan kurtaracak geçici çözümler bekliyoruz. Bugünkü haliyle buraya mahalle demek mümkün değil. Yollarımız geçici olarak ince malzeme ile kaplanırsa Belediyemize müteşekkir kalırız” diyerek sıkıntılarını dile getiriyorlar.
TAŞ OCAĞI SIKINTISI
Öte yandan Karakaya Taş Ocağı’ndan altyapı malzemesi çeken ağır vasıta araçların yolların bozulmasında en büyük etken olduğuna dikkat çeken çevre sakinleri, “Bu ocaktaki çalışma ne zaman bitecek. Mahalle ortasında taş ocağı başka nerede var? Bölgemizin mahalle haline gelmesi önündeki en büyük engel burası. Her gün büyük tehlike yaşanıyor. Hafriyat kamyonları mahallenin altyapısını bozduğu gibi her gün de bir çok kazaya davetiye çıkartıyor” diyorlar.

Bakmadan Geçme