• Haberler
  • Eğitim
  • Selçuklu İ.O. öğrencileri 15 Temmuz'u resimlerle anlattı

Selçuklu İ.O. öğrencileri 15 Temmuz'u resimlerle anlattı

Selçuklu İlkokulu öğrencileri 15 Temmuz Demokrasi ve Millî Birlik Günü adlı resim sergisinde, 15 Temmuz'u çizdikleri resimlerle anlattı   Okulda gerçekleştirilen sergi açılışına Afyonkarahisar İl Milli Eğitim Müdürü Metin Yalçın, Şube Müdürü Medeni Buğra, Selçuklu İlköğretim Müdürü Eralp Ekrem Geçe, okul idareci ve öğretmenleri, veliler ve öğrenciler katıldı. 'AMACIMIZ ÖĞRENCİLERİMİZDEKİ FARKINDALIĞI ARTIRMAK' Okul Müdürü Eralp [&hellip]

Selçuklu İlkokulu öğrencileri 15 Temmuz Demokrasi ve Millî Birlik Günü adlı resim sergisinde, 15 Temmuz’u çizdikleri resimlerle anlattı

Okulda gerçekleştirilen sergi açılışına; Afyonkarahisar İl Milli Eğitim Müdürü Metin Yalçın, Şube Müdürü Medeni Buğra, Selçuklu İlköğretim Müdürü Eralp Ekrem Geçe, okul idareci ve öğretmenleri, veliler ve öğrenciler katıldı.
“AMACIMIZ ÖĞRENCİLERİMİZDEKİ FARKINDALIĞI ARTIRMAK”
Okul Müdürü Eralp Ekrem Geçe sergi açılışı öncesinde yaptığı konuşmada, “15 Temmuz Demokrasi ve Millî Birlik Günü” konulu resim sergisini; çocukların ve gençlerin demokrasi, millî birlik ve beraberlik, vatan sevgisi, yurt savunması ile şehitlik konularında farkındalığının artırılması; millî, manevi ve insani değerleri ile tarihsel ve kültürel hassasiyetlerin kazandırılması amacıyla düzenlediklerini söyledi.
Metin Yalçın, sergi açılışında emeği geçen idareci, öğretmen ve öğrencilere teşekkür ederek bu tür etkinliklerin çocuklarda ve gençlerde farkındalık oluşturduğunu dile getirdi. Açılış sonrası serginin gezildi. Açılış programı öğretmen ve öğrencilerle hatıra fotoğrafı çekilmesiyle tamamlandı.
>> Burak AYDIN’ın Haberi

Bakmadan Geçme