Selçuk Bey’de çok özel iftar

Sinanpaşa Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı tarafından, şehit aileleri ve gaziler onuruna iftar yemeği verildi. Selçuk Bey Mangal Evi verilen iftar yemeğine Sinanpaşa Kaymakamı Ahmet Turan Erdem, İlçe Jandarma Komutanı J.Ütğ Seçkin Şimşek, Sinanpaşa Belediye Başkan Vekili Cengiz Ateş, Daire Amirleri, Şehit Aileleri ve Gaziler katıldı.ŞEHİT YAKINLARI VE GAZİLERİN YANINDAYIZİftarda bir konuşma yapan Sinanpaşa Kaymakamı [&hellip]

Sinanpaşa Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı tarafından, şehit aileleri ve gaziler onuruna iftar yemeği verildi. Selçuk Bey Mangal Evi verilen iftar yemeğine; Sinanpaşa Kaymakamı Ahmet Turan Erdem, İlçe Jandarma Komutanı J.Ütğ Seçkin Şimşek, Sinanpaşa Belediye Başkan Vekili Cengiz Ateş, Daire Amirleri, Şehit Aileleri ve Gaziler katıldı.
ŞEHİT YAKINLARI VE GAZİLERİN YANINDAYIZ
İftarda bir konuşma yapan Sinanpaşa Kaymakamı Ahmet Turan Erdem, şehit yakınları ve gazilerin değerini bildiklerini, onların her zaman yanında olmak için gayret gösterdiklerini söyledi. Erdem, şehitlik makamının önemini vurguladı.
KAYMAKAMLIK VE İŞLETMEYE TEŞEKKÜR
Yaklaşık 130 kişinin ağırlandığı iftar yemeğinde şehit aileleri ve gaziler, Sinanpaşa Kaymakamlığı’na teşekkür ettiler. Şehit aileleri ve gaziler, Selçuk Bey Mangal Evi’ndeki hizmet kalitesinden duydukları memnuniyeti de dile getirdiler. (Kocatepe Haber Merkezi)

Bakmadan Geçme