Selçuk Bey, yemek ve hizmette vitrin olacak

Afyonkarahisar-Antalya karayolunun 38’inci kilometresinde, şehrin vitrini olması beklenen bir işletme açıldı. Türkiye’nin işlek karayolları arasında gösterilen Afyonkarahisar-Antalya karayolunun hemen yanında açılan Selçuk Bey Mangal Evi, hizmeti ve kalitesi ile beğeni toplamaya başladı. Resmi açılış yapılmasa da yaklaşık 1 aydır faaliyette olan Selçuk Bey Mangal Evi misafirleri, memnuniyetlerini sosyal medya aracılığıyla paylaşıyor.MASADAN SANDALYEYE KADAR TİTİZLİKSelçuk Bey [&hellip]

Afyonkarahisar-Antalya karayolunun 38’inci kilometresinde, şehrin vitrini olması beklenen bir işletme açıldı. Türkiye’nin işlek karayolları arasında gösterilen Afyonkarahisar-Antalya karayolunun hemen yanında açılan Selçuk Bey Mangal Evi, hizmeti ve kalitesi ile beğeni toplamaya başladı. Resmi açılış yapılmasa da yaklaşık 1 aydır faaliyette olan Selçuk Bey Mangal Evi misafirleri, memnuniyetlerini sosyal medya aracılığıyla paylaşıyor.
MASADAN SANDALYEYE KADAR TİTİZLİK
Selçuk Bey Mangal Evi’nin işletmecisi Selçuk Koca, Afyonkarahisar’a yakışan bir tesis kurmak için çalıştıklarını belirtti. Selçuk Koca, “Tesisimiz, 6 bin 50 metrekarelik açık, 2 bin metrekarelik kapalı alana sahip. Mescid yapımına başladık. Çevre düzenlememizi de yapıyoruz. Tüm konsepti birlikte ele alarak masasından sandalyesine kadar titizlik gösterdik. İşletmemizde, satırla hazırlanmış et yemekleri, misafirlerimize sunuluyor” dedi.
BAŞARILI BİR
EKİP VAR
Uşak’ta Ezo Gelin işletmesini marka hâline getiren ekiple Selçuk Bey Mangal Evi’nde çalıştıklarını belirten Koca, “Çalıştığımız ekip başarılı. Tesisimize özgü Vali Kebabı ve Paşa Kebabı çeşitlerimiz bulunuyor. Bunun dışında Adana Kebap, Urfa Kebap gibi bilindik lezzetlerde de ustalarımız, farklarını ortaya koyuyor. Yemeklerimizde porsiyon başı 200 ilâ 230 gram arasında et bulunuyor. Tereyağ, tulum peyniri, lavaş, salata, çiğ köfte, bal kaymak da yemeklerimizde ikram ediliyor” ifadelerini kullandı.
TÜM HEMŞEHRİLERİMİ
BEKLİYORUM
Selçuk Bey Mangal Evi’nde yöresel ürünlere de yer verildiğini aktaran Selçuk Koca, “İşletmemizde Cumhuriyet Sucukları’nın yanı sıra yöresel süt ürünlerimiz, Isparta’nın gül ürünleri, Afyon’un ünlü lokumu da satılıyor. Hediyelik eşya reyonumuz da kısa zamanda açılacak. Hem yolculuk yapan vatandaşları, hem de Afyonkarahisarlı hemşehilerimizi Taşoluk Kavşağı’nın ilerisindeki Selçuk Bey Mangal Evi’ne bekliyoruz. Hizmetlerimiz çerçevesinde iftar yemekleri de hazırlayacağız” diye konuştu.  (Kocatepe Haber Merkezi)

Bakmadan Geçme