• Haberler
  • Genel
  • Şelale Restoran açıldı – Kocatepe Gazetesi

Şelale Restoran açıldı – Kocatepe Gazetesi

Hükümet Konağı’nın hemen arkasında yeni bir restoran açıldı. Açılışa Afyonkarahisar Belediye Başkanı Burhanettin Çoban da katıldı Afyonkarahisar, yeni bir restorana kavuştu. Hükümet Konağı’nın hemen arkasında yer alan Şelale Restoran’ın açılışına çok sayıda davetli katıldı. Afyonkarahisar Belediye Başkanı Burhanettin Çoban, İl Genel Meclisi Başkanı Salih Sel, Afyonkarahisar Baro Başkanı Avukat Turgay Şahin, Afyonkarahisar ESKKK Başkanı M.Emin [&hellip]

Şelale Restoran açıldı

Hükümet Konağı’nın hemen arkasında yeni bir restoran açıldı. Açılışa Afyonkarahisar Belediye Başkanı Burhanettin Çoban da katıldı

Afyonkarahisar, yeni bir restorana kavuştu. Hükümet Konağı’nın hemen arkasında yer alan Şelale Restoran’ın açılışına çok sayıda davetli katıldı. Afyonkarahisar Belediye Başkanı Burhanettin Çoban, İl Genel Meclisi Başkanı Salih Sel, Afyonkarahisar Baro Başkanı Avukat Turgay Şahin, Afyonkarahisar ESKKK Başkanı M.Emin Birliktir, işadamı Şuayp Demirel de açılışa katılanlar arasındaydı.
Restoranın kurdelesini Afyonkarahisar Belediye Başkanı Burhanettin Çoban kesti. Çoban, iş-yerinin hayırlı-uğurlu olmasını temenni etti.
Şelale Lokanta Hizmetleri İmalat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi Genel Müdürü H. Hüseyin Dağhan ise Sandıklı’da iki şubelerinin olduğunu belirterek “Burası 3’üncü şubemiz. Halkımıza hizmet, güleryüz, burada yok yok. Her şey var bizde. Yiyecek üzerine çok hesaplı fiyat uyguladık” dedi.
Restoranda, pide, kebap, şiş gibi yemeklerin yanı sıra tabldot usülü yemek de hizmete sunuluyor.(Kocatepe)

Bakmadan Geçme