• Haberler
  • Genel
  • Sel Oyur'a başarı diledi – Kocatepe Gazetesi

Sel Oyur'a başarı diledi – Kocatepe Gazetesi

İl Genel Meclisi Başkanı Salih Sel, İl Özel İdaresi Genel Sekreterliğine atanan Recep Oyur'u ziyaret etti. Geçtiğimiz günlerde Bakanlık ataması ile İl Özel İdaresi Genel Sekreterliği görevine atanan Recep Oyur’a gerçekleştirdiği ziyarette Mayıs 2013'ten bu yana vekâleten baktığı İl Özel İdaresi Genel Sekreterliği görevine asaleten atanan Oyur'un her zaman destekçisi olacaklarını belirten Sel, Oyur'a yeni [&hellip]

Sel Oyur’a başarı diledi

İl Genel Meclisi Başkanı Salih Sel, İl Özel İdaresi Genel Sekreterliğine atanan Recep Oyur’u ziyaret etti.
Geçtiğimiz günlerde Bakanlık ataması ile İl Özel İdaresi Genel Sekreterliği görevine atanan Recep Oyur’a gerçekleştirdiği ziyarette Mayıs 2013’ten bu yana vekâleten baktığı İl Özel İdaresi Genel Sekreterliği görevine asaleten atanan Oyur’un her zaman destekçisi olacaklarını belirten Sel, Oyur’a yeni görevinde başarılar diledi. Oyur da Sel’e teşekkürlerini iletti.
Öte yandan 20 Eylül 2014 tarihinde genel kurulu yapılan Altı Nokta Körler Derneği’nde oluşan yeni yönetim İGM Başkanı Salih Sel’i makamında ziyaret etti. Dernek Başkanı Ahmet Atacan, Başkan Yardımcısı Hakan Erdoğan, Mali Sayman Abdullah Sağlam ve Eğitim Sekreteri Hamit Karapınar’dan oluşan heyet İGM ile işbirliği içinde çalışmalarını sürdüreceklerini belirti. (Kocatepe Haber Merkezi)

Bakmadan Geçme