Sektör Meclisi'nde Afyon göz dolduruyor

Türkiye Sigorta Acenteleri Federasyon Başkanı Hüseyin Kasap, TOBB'da kurulan 40 kişilik sektör meclisi içerisinde Afyonkarahisar'ın göz doldurduğunu açıkladı Türkiye Sigorta Acenteleri Federasyon Başkanı Hüseyin Kasap, Afyon Sigorta Acenteleri Derneği (AFSAD) Yönetim Kurulu Başkanı Bekir Özerdem'in TOBB'da kurulan 40 kişilik sektör meclisi içerisindeki etkin konumunun göz doldurduğunu kaydetti. SİGORTACILAR BİRARAYA GELDİ Uşak Ticaret ve Sanayi Odası'nın [&hellip]

Sektör Meclisi’nde Afyon göz dolduruyor

Türkiye Sigorta Acenteleri Federasyon Başkanı Hüseyin Kasap, TOBB’da kurulan 40 kişilik sektör meclisi içerisinde Afyonkarahisar’ın göz doldurduğunu açıkladı

Türkiye Sigorta Acenteleri Federasyon Başkanı Hüseyin Kasap, Afyon Sigorta Acenteleri Derneği (AFSAD) Yönetim Kurulu Başkanı Bekir Özerdem’in TOBB’da kurulan 40 kişilik sektör meclisi içerisindeki etkin konumunun göz doldurduğunu kaydetti.
SİGORTACILAR
BİRARAYA GELDİ
Uşak Ticaret ve Sanayi Odası’nın ev sahipliğinde gerçekleştirilen “Sigortacılık sektörünün sıkıntıları” konulu bilgilendirme toplantısı sonrası AFSAD Yönetim Kurulu Başkanı Bekir Özerdem’in daveti ile Afyonkarahisar’a gelen Hazine Müsteşarlığı Sigortacılık Genel Müdürü Ahmet Genç, beraberindeki heyetle çeşitli görüşmeler yaptı. TOBB Sigortacılık Genel Müdürü Mevlüt Söylemez, Türkiye Sigorta Acenteleri Federasyon Başkanı Hüseyin Kasap’ın eşlik ettiği ziyarette Şehitoğlu Konağı’nda AFSAD Yönetim Kurulu Başkanı Bekir Özerdem ve AFSAD Yönetim Kurulu üyeleriyle toplantı yaptı.
AFSAD ETKİN DERNEK
Türkiye Sigorta Acenteleri Federasyon Başkanı Hüseyin Kasap, federasyon apısı ve işleyişi hakkında bilgiler verdi. AFSAD’ın, federasyona bağlı üst birliklerden biri olduğuna değinen Kasap; “Aktif ve etkin çalışan derneklerden bir tanesi. Kendi ilinde meslektaşlarımız için toplantılar düzenlemekte, eğitimler verilmesini sağlamakta. Ankara’dan Hazine bürokrasisi, genel müdürümüz olsun başka kurullardan davetliler getirip burada meslektaşlarımız sektör ile ilgili gelişmelerde bilgi verilmesini sağlamakta. Zaman zaman üniversite ile işbirliği yaparak onlar ile ilgili çalışmalar yapıyor. O toplantılara zaman zaman gelip konuşmacı olarak katılıyorum.” dedi.
AFYON DİKKAT ÇEKİYOR
Türkiye Sigorta Acenteleri Federasyonunun kamu kurumu niteliğinde bir yapısının olduğunu kaydeden Hüseyin Kasap şöyle konuştu: “Sigorta Acentesi İcra Komitesi, 15 bin levhaya kayıtlı acentenin oyları ile önce il delegeleri seçiliyor. Sonra onlar Türkiye genelinde sektör meclisini seçiyor. Bu 40 kişilik bir meclis. Onların içerisinde Bekir Özerdem, TOBB’da kurulan 40 kişilik sektör meclisi içerisinde gayet aktif. Afyonkarahisar’ın sorunlarını sürekli oraya taşıyan birisi. Bu sektör meclisi 7 kişilik bir icra komitesi seçiyor. Bu da acenteler ile ilgili bir sürü kararı alan ve uygulayan bir kurum. Afyonkarahisar’da bu kurumun içinde. Hem il delegelerinde hem sektör meclisinde etkin çalışan bir grup.” (Kocatepe)

Bakmadan Geçme