Sektör meclisi il delegeleri belirlendi

Afyon Sigorta Acenteleri Derneği ile Afyonkarahisar Ticaret ve Sanayi Odası 24. Meslek Komitesi, TOBB Sigorta Acenteleri Sektör Meclisi İl Delegeliği seçimi için ortak liste çıkarmıştı. Seçimde Arzu Duman, Samiye Hancıoğlu, Oktay Sayın il delegesi olarak seçildi.'TEK LİSTE ÇIKARDIK'Tek liste halinde girilen seçimler Ticaret ve Sanayi Odası'nda binasında dün saat 09.30-16.30 arasında gerçekleştirildi. Sorunsuz geçen seçimlerde [&hellip]

Afyon Sigorta Acenteleri Derneği ile Afyonkarahisar Ticaret ve Sanayi Odası 24. Meslek Komitesi, TOBB Sigorta Acenteleri Sektör Meclisi İl Delegeliği seçimi için ortak liste çıkarmıştı. Seçimde Arzu Duman, Samiye Hancıoğlu, Oktay Sayın il delegesi olarak seçildi.
“TEK LİSTE ÇIKARDIK”
Tek liste halinde girilen seçimler Ticaret ve Sanayi Odası’nda binasında dün saat 09.30-16.30 arasında gerçekleştirildi. Sorunsuz geçen seçimlerde seçilen delegeler ve sigortacılar birlik ve beraberli mesajı verdi. Seçimler sırasında açıklamalarda bulunan Sigorta Acenteleri Dernek Başkanı Bekir Özerdem, seçimlerin Afyonkarahisar’a ve ülkeye faydalı olması temennisinde bulundu. Seçimlerin ülke genelinde 3’üncü kez gerçekleştirildiğini ifade eden Özerdem, “Bu seçim ülke genelinde 3’üncü kez gerçekleştiriliyor. 2007 yılında kanunlaşan yasa gereği ilk 2009 yılında ortaya çıkan sektör meclisinin ilk adımları her il de il delegesi seçiliyor. Bu seçilen delegelerde sektöre oluşturuyorlar. Delegeler kendi içlerinde 7 kişi tekrar seçerek Sigorta Acenteleri ve İcra Komitesi belirliyor. Afyonkarahisar Ticaret ve Sanayi Odası 24. Meslek Komitesi, Afyon Sigorta Acenteleri Derneği olarak tek liste çıkardık. Birlikteliğimizi ve güzümüzü Afyonkarahisar’da kullanarak 3 arkadaşımızı seçtik. Seçimlerin Afyonkarahisar’a ve ülkemize faydalı olmasını diliyoruz.” dedi.
“AFYON’U EN GÜZEL
ŞEKİLDE TEMSİL EDECEKLER”
ATSO Meclis Üyesi Şükrü Bızıkçı, seçilen delege arkadaşlarının Afyonkarahisar’ı en iyi şekilde temsil edeceklerine inandığını ifade ederek şunları söyledi:
“Afyonkarahisar Sigorta Acenteleri Derneği ve Afyonkarahisar Ticaret Sanayi Odası 24. Meslek Komitesi meclis üyeleri olarak bir araya geldik. Meslektaşlarımızla çekişmek yerine birlikte olma kararı aldık. Bu sebepten dolayı da listeyi ortak hazırladık. Seçimlere de tek liste olarak gittik. Mesleğine önem ve değer veren tüm meslektaşlarımız buna katkıda bulundu. Tek listeye destek oldular. Güçlü bir şekilde mesleğimizi sektörümüzü temsil edeceklerine inanıyorum.”
“SEKTÖR İÇİN ÇALIŞACAĞIZ”
İl Delegesi olarak seçilen Arzu Duman da kendisine destek veren meslektaşlarına teşekkür etti. Sektörde yaşanan sıkıntıları çözmek için çalışmalarını sürdüreceklerini ifade eden Duman şöyle devam etti:
“Ortak kararla 3 arkadaş tek liste çıktık. Huzursuzluk olmadan çok güzel bir seçim geçirdik. Sektörümüze ve Afyonkarahisar’a hayırlı olsun. Sektörümüz için daha güzel şeyler yapmak için mücadele edeceğiz. Bizleri destekleyen tüm arkadaşlarımıza teşekkür ediyoruz.”
“HAKSIZ
REKABETİN KARŞINDA
DURACAĞIZ”
Yine delege olarak seçilen Oktay Sayın, 16 bin sigorta acentesinin sorunlarının çözüleceğini inandığını söyleyerek, “Delege seçimimizi yaptık. Ben inanıyorum Türkiye’de bulunan 16 bin sigorta acentesinin sorunlarına çözüm bulmak için çalışacağız. Sigorta acentelerinin uğradığı haksız rekabetlere karşı yaşadığı sorunların çözülmesini istiyorum.” ifadelerini kullandı.

Bakmadan Geçme