Sekin ve Halisdemir adına turnuva

Şehitlerimiz Ömer Halisdemir ile Fethi Sekin'in isimleri Afyonkarahisar Zafer Haftası etkinleri kapsamında düzenlenen Masterler futbol turnuvasına verildi. 'Şehit Ömer Halisdemir ve Şehit Fethi Sekin Futbol Turnuvası' adı altında düzenlenen masterler futbol turnuvasına 8 takım katıldı. Afyonkarahisar, Niğde, Karaman, Manisa, Kırşehir, Aydın Köşk, Antalya ve İzmir Bostanlı Masterleri'nin katıldığı turnuva tamamlandı. Turnuvanın sonunda kazanan ise dostluk [&hellip]

Şehitlerimiz Ömer Halisdemir ile Fethi Sekin’in isimleri Afyonkarahisar Zafer Haftası etkinleri kapsamında düzenlenen Masterler futbol turnuvasına verildi. “Şehit Ömer Halisdemir ve Şehit Fethi Sekin Futbol Turnuvası” adı altında düzenlenen masterler futbol turnuvasına 8 takım katıldı. Afyonkarahisar, Niğde, Karaman, Manisa, Kırşehir, Aydın Köşk, Antalya ve İzmir Bostanlı Masterleri’nin katıldığı turnuva tamamlandı. Turnuvanın sonunda kazanan ise dostluk ve kardeşlik oldu. Katılan takımlar toplamda 12 maç yaparken turnuva sonunda tüm takımlara katılım belgesi ve plaket takdim edildi.
Turnuva hakkında açıklama yapan Afyonkarahisar Masterler Derneği Başkanı Kamil Altınkaya, “Biz kuruluş tarihimiz olan 1995 yılından bu yana her sene Zafer haftası etkinlikleri içerisinde Türkiye’deki Masterler kulüplerini davet ederek turnuvamızı düzenliyoruz. 2001 yılında Şehit Gaffar Okkan Diyarbakır’da şehit olduğunda biz akabinde dernek olarak Gaffar Okkan Turnuvası düzenledik. Bu sene düzenlediğimiz turnuvamızı, Şehit Ömer Halisdemir ve Şehit Fethi Sekin adına düzenliyoruz. Ülkemize, ilimize bu acıları yaşattıran terör örgütlerinin Allah belalarını versin, inşallah en kısa zamanda onların kökleri kazınır, huzurlu bir memleket içerisinde yaşarız” dedi.
DESTEK VERENLERE TEŞEKKÜR
Turnuvaya destek verenlere teşekkür eden Altınkaya, “Turnuvamız, 18-20 Ağustos tarihleri arasında gerçekleşti. Bizlere bu kapsamda destek veren Valimiz Mustafa Tutulmaz’a ve Belediye Başkanımız Burhanettin Çoban’a çok teşekkür ederiz. Takımlarımız Valiliğimizin programı dahilinde Çakmak Otel’de kalıyorlar” şeklinde konuştu.  
Düzenlenen Şehit Ömer Halisdemir ve Şehit Fethi Sekin Masterler Futbol Turnuvası için gelen takımlar Belediye sosyal tesislerinde Belediye tarafından verilen öğle yemeğinde buluştu. Kamil Altınkaya nezaretinde Afyonkarahisar’ın tarihi yerlerine geziler düzenlenerek misafir takımlar ağırlandı.  
TAKIMLARA PLAKET
Turnuva sonrasında Çakmak Otel’de düzenlenen törenle turnuvaya katılan takımlara katılım belgesi ile teşekkür plaketleri takdim edildi. Turnuvada derece olmadığını belirten Altınkaya, “Düzenlediğimiz turnuvada dostane bir şekilde, Zafer Haftası’nın ruhuna uygun bir şekilde bütün takımlar centilmence mücadele etmişlerdir. Şehitlerimizi andığımız turnuva sonunda da katılan tüm takımlara katılım belgesi ve plaket takdim ettik” ifadesine yer verdi. 

Bakmadan Geçme