• Haberler
  • Spor
  • Şeker'in 40 yıllık dostluğu – Kocatepe Gazetesi

Şeker'in 40 yıllık dostluğu – Kocatepe Gazetesi

1977-78 yıllında kurulan Şeker Gençlikspor 2. Amatör Lig'de futbol hayatına başladı. Bir dönem 3. Ligi sallayan Afyonkarahisar'ın Şeker Gençlikspor'u o zaman atılan temellerle kurulmuştu. Takımı anlatırken o günleri yaşayan sol bek oyuncusu Atilla Mutluer, oyuncuları sayarken de heyecanını gizleyemedi. Mutluer, 'O zamanlar güzel günler geçirdik. Takımı üst üste iki yıl şampiyonluğa ulaştırdık. 1977-78 yılında ilk [&hellip]

1977-78 yıllında kurulan Şeker Gençlikspor 2. Amatör Lig’de futbol hayatına başladı. Bir dönem 3. Ligi sallayan Afyonkarahisar’ın Şeker Gençlikspor’u o zaman atılan temellerle kurulmuştu. Takımı anlatırken o günleri yaşayan sol bek oyuncusu Atilla Mutluer, oyuncuları sayarken de heyecanını gizleyemedi. Mutluer, “O zamanlar güzel günler geçirdik. Takımı üst üste iki yıl şampiyonluğa ulaştırdık. 1977-78 yılında ilk kez kurulan Şeker Gençlikspor ikinci amatör ligde şampiyon oldu. Ardından 1978-79 sezonunda da birinci amatör ligde şampiyon olduk. Bu iki şampiyonluktan sonra ben dostlarımla ayrıldım. En güzel yıllarımız Şeker Gençlikspor’da geçti” ifadelerine yer verdi.
Hafta sonu oynanan Susuz Belediyespor’la, Ballık Gençlikspor arasındaki 1. Amatör Lig Play-Off Grubu maçında görev alan Atilla Mutluer, İl Temsilcisi Yardımcısı Murat Karaağaç, Saha Komiserliği Başkanı olan Hasan Uğuş Atatürk Stadyumu’nda bir araya gelerek 40 yılın üzerine hasret giderdiler.

Bakmadan Geçme