• Haberler
  • Spor
  • Şekerciler Bahar Kupası'nda yarıştı – Kocatepe Gazetesi

Şekerciler Bahar Kupası'nda yarıştı – Kocatepe Gazetesi

Afyon Şeker Fabrikası, Şeker İş Sendikası ve Pancar Kooperatifi'nin katkılarıyla gerçekleştirilen Bahar Kupası oynanan final maçlarıyla tamamlandı. 18 birimin voleybol, tavla ve masa tenisi kategorilerinde yarıştığı turnuva voleybol kategorisinde final maçıyla tamamlandı. Voleybol final maçında Makine birimi takımıyla Rafineri birimi takımı karşı karşıya geldi. Karşılaşmanın setlerini 25-22, 25-22 ve 25-17'lik skorla kazanan Makine Birimi şampiyonluğunu [&hellip]

Afyon Şeker Fabrikası, Şeker İş Sendikası ve Pancar Kooperatifi’nin katkılarıyla gerçekleştirilen Bahar Kupası oynanan final maçlarıyla tamamlandı. 18 birimin voleybol, tavla ve masa tenisi kategorilerinde yarıştığı turnuva voleybol kategorisinde final maçıyla tamamlandı. Voleybol final maçında Makine birimi takımıyla Rafineri birimi takımı karşı karşıya geldi. Karşılaşmanın setlerini 25-22, 25-22 ve 25-17’lik skorla kazanan Makine Birimi şampiyonluğunu ilan etti. Finali kaybeden Rafineri birimi ikinci olurken yarı final grubunda iki mağlubiyet alan Arıtım Birimi ise üçüncü oldu.
Bahar Kupası ödül törenine Çobanlar Belediye Başkanı Salih Alaka, Işıklar Belediye Başkanı Erol Özağıl, Sülümenli Belediye Başkanı İbrahim Eroğul, Afyon Şeker Fabrikası Müdürü Hasan Altunkalem, İl Genel Meclisi Üyeleri Ali Altuntaş ve Habib Ören, Pancar Kooperatifi Yönetim Kurulu Başkanı Nuri Oynayanlı, Şeker İş Sendikası Şube Başkanı Murat Karamoçu, Afyonkarahisar Amatör Spor Kulüpleri Başkanı Orhan Küçüksağrıcı, Türkiye Futbol Antrenörleri Derneği Şube Başkanı Mustafa Keser, Türk-İş İl Temsilcisi ve Demiryol-İş Sendikası Şube Başkanı Muharrem Uslu katıldı.
“BAHAR TURNUVASI’NIN AMACINA ULAŞMASI BENİ MUTLU ETTİ”
Ödül töreni öncesinde yapılan konuşmaların ilkinde kürsüye gelen Afyon Şeker Fabrikası Müdürü Hasan Altunkalem, turnuvayı sona eren kampanyanın yorgunluğu atmak için düzenlediklerini aktardı. Altunkalem, “Fabrikamızın yoğun geçen kampanya döneminin yorgunluğunu atmak, revizyon dönemi için moral depolamak amacıyla düzenlenen Bahar Turnuvası’nın birlik ve beraberlik içinde başarıyla tamamlanmasından dolayı mutlu olduğumu söylemek istiyorum. Birlik ve beraberliğe her zamankinden daha fazla ihtiyacımız olduğu bu günlerde düzenlenen Bahar Turnuvası’nın amacına ulaştığını görmek beni mutlu etti” dedi.  
KARAMOÇU TEŞEKKÜR ETTİ
Turnuvaya destek veren ve müsabakalarda mücadele edenlere teşekkür eden Şeker İş Sendikası Şube Başkanı Murat Karamoçu, “Mesai arkadaşlarımızın, moral bulduğu Bahar Kupası Turnuvası’na katılımları bizleri ziyadesiyle mutlu etti. Bizlere desteklerini hiçbir zaman esirgemeyen Pancar Kooperatifi’ne, Fabrikamız Yönetimi’ne, Çobanlar, Işıklar ve Sülümenli Belediye Başkanlarımıza sonsuz teşekkür ederiz” dedi.
18 BİRİME DE PLAKET VERİLDİ
Afyon Şeker Fabrikası’nda bulunan ve Bahar Kupası’nda mücadele eden 18 birime de plaket takdim edildi. Plaket alan birimler, Arıtım, Elektrik, Ham Fabrika, Güvenlik Personeli, İç Hizmetler Kısmı, Makine (Çelik Konstrüksiyon), Kazan Dairesi, Meydan Kısmı, Ziraat, İşletme Mühendisliği, Malzeme ve Şeker Ambarı, Personel Kısmı, Ofis (Muhasebe ve Pancar Muhasebe), Rafineri, Tribün Ölçü Kontrol, İmalat (Montaj), Makinistlik, Laboratuar oldu.
CENTİLMEN VE CESUR
ÖDÜLLERİ VERİLDİ
Turnuvanın En Centilmen Oyuncu ödülünü Metin Telek’e ve En Cesur Oyuncu ödülünü Aysel Tüblek’e Fabrika Müdürü Hasan Altunkalem takdim etti.
DESTEK VERENLERE DE
PLAKET VERİLDİ
Turnuvaya maddi ve manevi desteklerinden dolayı Pancar Kooperatifi Yönetim Kurulu Başkanı Nuri Oynağanlı’ya, Şeker İş Sendikası Şube Başkanı Murat Karamoçu’ya ve Fabrika Müdürü Hasan Altunkalem’e plaket takdim edildi. Daha önceki senelerde düzenlenen Bahar Kupası’nda birincilikleri olduğuna dikkat çeken Pancar Kooperatifi Yönetim Kurulu Başkanı Nuri Oynağanlı, kendilerinin de gelecek sene turnuvalarında yer almak istediklerini aktardı.
TAVLADA DERECE ALANLARA KUPALARI VERİLDİ
Tavla kategorisinde birinci Kerim Akarçay, ikinci Ahmet Kıy, üçüncü Veli Şener olurken kupalarını TÜFAD Başkanı Mustafa Keser, ASKF Başkanı Orhan Küçüksağrıcı, Türk-İş İl Temsilcisi ve Demiryol-İş Sendikası Şube Başkanı Muharrem Uslu teslim etti.
MASA TENİSİ KUPULARI
TESLİM EDİLDİ
Masa Tenisi kategorisinde birinci İsa Aydın, ikinci İbrahim Kır, üçüncü Mehmet Öztoprak oldu. Masa Tenisi’nde derece alanlara kupalarını Çobanlar Belediye Başkanı Salih Alaka, Işıklar Belediye Başkanı Erol Özağıl, Sülümenli Belediye Başkanı İbrahim Eroğul teslim etti.
VOLEYBOL ŞAMPİYONU
MAKİNE OLDU
Voleybol kategorisinde birinci Makine birimi olurken kupayı takım kaptanı Ayhan Esenkaya’ya Fabrika Müdürü Hasan Altunkalem takdim etti. İkinci olan Rafineri Birimi takım kaptanı Çetin Karakaya kupayı Şeker İş Sendikası Şube Başkanı Murat Karamoçu’dan teslim aldı. Üçüncü olan Arıtım Birimi’nin kupasını takım kaptanı Bünyamin Koç, Pancar Kooperatifi Yönetimi Kurulu Başkanı Nuri Oynağanlı’dan aldı. (Kocatepe Haber Merkezi)

Bakmadan Geçme