Şekerbank'tan taksici ve servisçi esnafına destek

Şekerbank Afyon Şube Müdürü Doğan Bayraktar ile Şoförler ve Otomobilciler Odası Başkanı Mevlüt Ülker odaya bağlı taksici ve servis taşımacılığı yapan esnafa özel avantajlar içeren protokol imzaladı   'Anadolu Bankacılığı' misyonu doğrultusunda müşterilerinin ihtiyaç ve beklentilerine özel ürünler sunan Şekerbank Afyon Şubesi bu kapsamda, Şoförler ve Otomobilciler Esnaf Odası ile protokol imzaladı. Protokol, Şekerbank Afyon [&hellip]

Şekerbank Afyon Şube Müdürü Doğan Bayraktar ile Şoförler ve Otomobilciler Odası Başkanı Mevlüt Ülker odaya bağlı taksici ve servis taşımacılığı yapan esnafa özel avantajlar içeren protokol imzaladı

“Anadolu Bankacılığı” misyonu doğrultusunda müşterilerinin ihtiyaç ve beklentilerine özel ürünler sunan Şekerbank Afyon Şubesi bu kapsamda, Şoförler ve Otomobilciler Esnaf Odası ile protokol imzaladı.
Protokol, Şekerbank Afyon Şube Müdürü Doğan Bayraktar ile Afyon Şoförler ve Otomobilciler Esnaf Odası Başkanı Mevlüt Ülker arasında imzalandı. Odaya bağlı taksicilik ve servis taşımacılığı yapan esnaf için özel avantajlar içeren protokol 1 Haziran 2020 tarihine kadar geçerli olacak.
Şekerbank protokol ile odaya kayıtlı olan taksicilik ve servis taşımacılığı yapan esnafın finansman ihtiyacını 60 aya varan vadeler ve uygun faiz oranları ile karşılayacak. Protokol ile taksicilik ve servis taşımacılığı yapan esnafın iş hacminin artması ve hizmet üretiminin ve beraberinde ülke ekonomisinin canlanmasına katkı sağlanması hedefleniyor. “Servisçilere ve Taksicilere Destek Kampanyası” protokolünün imza töreninde konuşan Şekerbank Şube Müdürü Doğan Bayraktar, “Taksicilik ve servis taşımacılığı yapan esnafımız ekonominin ve günlük hayatın akışının sağlanmasında önemli sorumluluk üstleniyor. Taksici ve servisçilere destek sağlamak için bu protokolü imzaladık.” dedi.

Bakmadan Geçme