• Haberler
  • Genel
  • Şekerbank'tan pazarcıya özel uygulamalar – Kocatepe Gazetesi

Şekerbank'tan pazarcıya özel uygulamalar – Kocatepe Gazetesi

Türkiye'nin dört bir yanında yoğun emek sarf ederek hizmet sunan pazarcıların ihtiyaçlarına özel olarak 'Pazara Bereket Paketi' ürününü sunan Şekerbank, paketin faydalarını, hedef kitlesine en etkin şekilde anlatmak amacıyla saha etkinlikleri gerçekleştiriyor. Etkinliğin ilk durağı Afyonkarahisar oldu Şekerbank, pazar esnafına yönelik geliştirdiği ve sektörde ilk olan ürünü 'Pazara Bereket Paketi' ile kredi, POS, çek, ticari [&hellip]

Şekerbank’tan pazarcıya özel uygulamalar

Türkiye’nin dört bir yanında yoğun emek sarf ederek hizmet sunan pazarcıların ihtiyaçlarına özel olarak ‘Pazara Bereket Paketi’ ürününü sunan Şekerbank, paketin faydalarını, hedef kitlesine en etkin şekilde anlatmak amacıyla saha etkinlikleri gerçekleştiriyor. Etkinliğin ilk durağı Afyonkarahisar oldu

Şekerbank, pazar esnafına yönelik geliştirdiği ve sektörde ilk olan ürünü ‘Pazara Bereket Paketi’ ile; kredi, POS, çek, ticari taşıt kredisi, sigorta ve Üreten Emeklilik ürünlerini sunarak, sağladığı finansal destek ile pazar esnafının yükünü hafifletiyor.
Esnaf kazançlı çıkacak
Esnaf ve Sanatkâr Odaları Birliği (ESOB) Yönetim Kurulu Başkanı Abdülkadir Konak, Cumartesi pazarında Şekerbank’ın üst düzey yöneticileriyle yaptığı ziyaret öncesi konuştu. Abdülkadir Konak, Şekerbank’ın Afyonkarahisar Fuar Pazar alanında Türkiye’de bir ilki gerçekleştirdiğini söyledi. Konak; “Pazarcı esnafımıza post makinesi, kredi kartı, tezgâh sigortası gibi bir sürü seçeneği içinde bulunduran bir çalışma yapıyorlar. Biz oda başkanlarımızla buradayız. Şekerbank’ın bu uygulamasını destekliyoruz. Artık herkesin cebinde bir kredi kartı var.
Cebinde nakit parası olmayan vatandaşın alışveriş yapma imkânı olacak. Bu durum da esnafımız için bir kazanç olacaktır. Şekerbank’ın başta Genel Müdürümüz olmak üzere Genel Müdür Yardımcımıza teşekkür ediyoruz. Bu desteğin gelişerek artarak devamını diliyorum.” dedi.
Pazarcıların ayağına hizmet
Şekerbank Genel Müdür Yardımcısı Şekerbank İşletme ve Tarım Bankacılığı Genel Müdür Yardımcısı Halit Haydar Yıldız, Afyonkarahisar’da pazarcı esnafına böyle bir uygulama sunmaktan çok mutlu olduklarını kaydetti. Banka misyonunun Anadolu bankası olmak olduğunu ifade eden Genel Müdür Yardımcısı Yıldız; “Bu çerçevede üretenin her zaman yanında olduk. Üreten kesimlerden biride bilindiği üzere pazarcılar. Şimdiye kadar çok fazla dokunulmayan kesim olan pazarcıların yanında olmak için bu çerçevede Pazara Bereket adı altında bir ürün oluşturduk. Bu ürün, krediden post makinesine kadar her türlü bankacılık ürünlerini kapsıyor. Tamamen yoğun çalıştıkları bu ürünleri pazarcılarımızın ayağına götürüyoruz. Bu çalışmaya ilk Afyonkarahisar’dan başladık.” diye konuştu.
Oda başkanları da hazır bulundu
Pazar esnafını yerinde ziyaret etkinliğine; Şekerbank İşletme ve Tarım Bankacılığı Genel Müdür Yardımcısı Halit Haydar Yıldız ile Afyonkarahisar Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği Başkanı Abdülkadir Konak, Sebze ve Meyveciler Esnaf Odası Başkanı Ergül Aykın, Kasaplar ve Sucukcular Esnaf Odası Başkanı İbrahim Yörük ile Giyim Eşyası İmalat ve Satıcılar Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Hüseyin Karnıbüyük katıldı. (Kocatepe)

Bakmadan Geçme