• Haberler
  • Genel
  • Şekerbank'ın Üreten Anadolu Buluşmaları, Afyon’da başlayacak

Şekerbank'ın Üreten Anadolu Buluşmaları, Afyon’da başlayacak

Afyonkarahisar Belediye Başkanı Burhanettin Çoban, Şekerbank Genel Müdürü Meriç Uluşahin’i makamında kabul etti Şekerbank’ın kuruluşunun 60. yılı nedeniyle “Üreten Anadolu Buluşmaları” adı altında ortaklaşa bir konferans programı başlatan Marketing Türkiye ve Şekerbank’ın yöneticileri, yarın düzenlenecek program öncesi Başkan Burhanettin Çoban’ı ziyaret etti. ‘Üreten Anadolu Buluşmaları’, Afyonkarahisar’da Şekerbank Genel Müdürü Meriç Uluşahin, Kurumsal ve Ticari Bankacılık [&hellip]

Şekerbank’ın Üreten Anadolu Buluşmaları, Afyon'da başlayacak

Afyonkarahisar Belediye Başkanı Burhanettin Çoban, Şekerbank Genel Müdürü Meriç Uluşahin’i makamında kabul etti

Şekerbank’ın kuruluşunun 60. yılı nedeniyle “Üreten Anadolu Buluşmaları” adı altında ortaklaşa bir konferans programı başlatan Marketing Türkiye ve Şekerbank’ın yöneticileri, yarın düzenlenecek program öncesi Başkan Burhanettin Çoban’ı ziyaret etti.
‘Üreten Anadolu Buluşmaları’, Afyonkarahisar’da Şekerbank Genel Müdürü Meriç Uluşahin, Kurumsal ve Ticari Bankacılık Genel Müdür Yardımcısı Orhan Karakaş ile İşletme ve Tarım Bankacılığı Genel Müdür Yardımcısı Halit Haydar Yıldız’ın ev sahipliğinde gerçekleştirilecek. Her biri alanında uzman konuşmacıların yer alacağı ‘Üreten Anadolu Buluşmaları’ Afyonkarahisar panelinde, Milliyet Gazetesi Köşe Yazarı Prof. Dr. Güngör Uras ile Hürriyet Gazetesi Ekonomi Servisi Müdür Yardımcısı Sadi Özdemir de panelist olarak yer alacaklar. Toplantının moderatörlüğünü ise Marketing Türkiye Dergisi Genel Yayın Yönetmeni Günseli Özen Ocakoğlu yapacak.
YENİ MARKALAR ÇIKSIN
Banka olarak Afyonkarahisar’dan başladıkları ‘Üreten Anadolu Buluşmaları’ projesinin, Şekerbank’ın tarıma, esnafa, KOBİ’lere ve işletmelere odaklı ‘Anadolu Bankacılığı’ stratejisinin bir sonucu olduğunu vurgulayan Meriç Uluşahin, şunları söyledi: “Yerel özellikleri ve ihtiyaçları dikkate alan, sadece büyük metropollerde değil, Anadolu şehirlerinde de aktif olan, yalnızca büyük işletmelere değil, küçük ve orta boy işletmelere de elini uzatan bir bankayız. Afyonkarahisar’da ilkini gerçekleştireceğimiz ‘Üreten Anadolu Buluşmaları’ projesi, Şekerbank’ın üretimi destekleyen bu yaklaşımının bir ürünüdür. Bankamızın 60. kuruluş yılına özel olarak başlattığımız bu proje ile hedefimiz, 60 yıldır birlikte büyüdüğümüz müşterilerimizin il il ayağına giderek, onlara ve Anadolu ekonomisine yaptığımız katkıyı yükseltmektir. Umuyoruz ki bu toplantılar yeni Anadolu markaları çıkmasına, gittiğimiz illerdeki üretimin artmasına, dolayısıyla ülkemiz ekonomisine fayda sağlar.”
İŞ DÜNYASI İÇİN YARARLI OLACAK
Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Başkan Burhanettin Çoban da konferans programının, Afyonkarahisar iş dünyası için faydalı olacağına inandığını kaydetti. “Üreten Anadolu Buluşmaları” konferans programının, Afyonkarahisar’dan başlayacak olmasının kendilerini ayrıca mutlu ettiğini ifade eden Başkan Çoban, konuklarına Afyonkarahisar’ın sahip olduğu potansiyellerle ilgili bilgi aktardı.
Gazeteci Yazar Prof.Dr. Güngör Uras, Marketing Türkiye Dergisi Genel Yayın Yönetmeni Günseli Özen, Şekerbank Afyonkarahisar Şube Müdürü Mahmut Özdoğan ve beraberindeki heyetin katıldığı ziyaret yaklaşık yarım saat sürdü. (Kocatepe)

Bakmadan Geçme