• Haberler
  • Genel
  • Şekerbank Genel Müdürü ve ekonomi yazarlarından Vali’ye ziyaret

Şekerbank Genel Müdürü ve ekonomi yazarlarından Vali’ye ziyaret

Şekerbank Genel Müdürü ile ekonomi yazarları Vali İrfan Balkanlıoğlu’nu makamında ziyaret ettiler Şekerbank'ın kuruluşunun 60.yılı nedeniyle düzenlenen 'Üreten Anadolu Buluşmaları' programı nedeniyle ilimize gelen Şekerbank Genel Müdürü Meriç Uluşahin, Marketing Türkiye Dergisi Genel Yayın Yönetmeni Günseli Özen Ocakoğlu, Milliyet Gazetesi Köşe Yazarı Prof. Dr. Güngör Uras, Şekerbank Genel Müdür Yardımcısı Haydar Yıldız, Marmara Bölge Müdürü [&hellip]

Şekerbank Genel Müdürü ve ekonomi yazarlarından Vali'ye ziyaret

Şekerbank Genel Müdürü ile ekonomi yazarları Vali İrfan Balkanlıoğlu’nu makamında ziyaret ettiler

Şekerbank’ın kuruluşunun 60.yılı nedeniyle düzenlenen “Üreten Anadolu Buluşmaları” programı nedeniyle ilimize gelen Şekerbank Genel Müdürü Meriç Uluşahin, Marketing Türkiye Dergisi Genel Yayın Yönetmeni Günseli Özen Ocakoğlu, Milliyet Gazetesi Köşe Yazarı Prof. Dr. Güngör Uras, Şekerbank Genel Müdür Yardımcısı Haydar Yıldız, Marmara Bölge Müdürü Bekir Demirbel, Kurumsal İletişim Müdürü Aybala Şimşek ve Şekerbank Afyonkarahisar Şubesi Müdürü Mahmut Özdoğan Vali Balkanlıoğlu’nu makamında ziyaret ettiler.
Bugün saat 09.00’da Güral Termal Otel’de başlayacak olan program için ilimize gelen Şekerbank üst düzey yöneticileri ile ekonomi yazarları Vali Balkanlıoğlu’nu makamında ziyaret ederek etkinliğe davet ettiler.
PANEL KAÇIRILMAMALI
Ziyaret sırasında bugünkü programla ilgili olarak bilgi veren Şekerbank Genel Müdürü Meriç Uluşahin; Şekerbank’ın 60. Kuruluş Yıldönümü nedeniyle Üreteni Destekleme prensibiyle hareket ederek, Afyonkarahisar’da bu toplantıyı düzenlediklerini, toplantıda konusunda uzman birçok eğitmen, yazar ve yöneticinin çok önemli konuşmalarının olacağını, toplantının sonunda ise aralarında Prof.Dr. Güngör Uras’ın da yer aldığı ve 5 önemli uzmanın katılacağı ve kendisinin de moderatörlük yapacağı panelin konuyla ilgisi olanlar tarafından kaçırılmaması gerektiğini belirterek Vali İrfan Balkanlıoğlu’nu da programa davet etti.
TOPLANTI AFYON’A KATKI SAĞLAR
Karşılıklı bilgi alışverişinin yapıldığı ziyaret sırasında konuşan Vali Balkanlıoğlu, birçok üründe marka olan Afyonkarahisar’ın bu önemli toplantıya ev sahipliği yapmasının önemine değindi. Vali Balkanlıoğlu, termalin, mermerin, lezzetin, kültürün, tarihin başkenti durumunda olan Afyonkarahisar’da, konularında uzman misafirlerin en iyi şekilde ağırlanacağı ve toplantının ilimizdeki işadamlarına ve müteşebbislere yatırımları ile diğer çalışmalarında katkıda bulunacağı inancı içerisinde olduğunu belirtti. (Kocatepe)

Bakmadan Geçme