• Haberler
  • Genel
  • Şeker Fabrikası alımları durduruldu – Kocatepe Gazetesi

Şeker Fabrikası alımları durduruldu – Kocatepe Gazetesi

Afyonkarahisar Şeker Fabrikası tarafından alınacağı duyurulan ve başvuru alımları İş Kur Afyonkarahisar İl Müdürlüğü tarafından sürdürülen 43 daimi işçi alımı iptal edildi İş Kur Afyonkarahisar İl Müdürlüğü tarafından başvuruları alınan Afyon Şeker Fabrikası daimi işçi alımı iptal edildi. Afyon Şeker Fabrikası Müdürü Ali Erdoğmuş, iptal işlemini doğrularken, iptal kararın Genel Müdürlük tarafından ve Türkiye genelindeki [&hellip]

Şeker Fabrikası alımları durduruldu

Afyonkarahisar Şeker Fabrikası tarafından alınacağı duyurulan ve başvuru alımları İş Kur Afyonkarahisar İl Müdürlüğü tarafından sürdürülen 43 daimi işçi alımı iptal edildi

İş Kur Afyonkarahisar İl Müdürlüğü tarafından başvuruları alınan Afyon Şeker Fabrikası daimi işçi alımı iptal edildi. Afyon Şeker Fabrikası Müdürü Ali Erdoğmuş, iptal işlemini doğrularken, iptal kararın Genel Müdürlük tarafından ve Türkiye genelindeki alımlar için alındığını belirtti. Erdoğmuş “Genel Müdürlüğümüz Türkiye Genelindeki tüm şeker fabrikaları için işçi alınacağını duyurdu. Afyonkarahisar Şeker Fabrikası içinde 43 kişilik Endüstri Meslek Lisesi mezunu, KPSS’den 60 puan ve üstü alanların başvuru yapabileceği alım kadrosu belirledi. Bu kadro için başvuruları Afyonkarahisar İş Kur İl Müdürlüğü yürüttü. 3 Marta başlayan başvurular 12 Mart’ta gece saat 12 itibari ile sonlandı. Genel Müdürlüğümüz konuyla alakalı fabrikamıza bir yazı göndererek, işçi alımlarının Türkiye genelinde iptal edildiğini bildirdi. Biz de ilgili yazıyı İş Kur İl Müdürlüğü’ne göndererek durumu haber verdik” dedi.
İptal gerekçesi ile ilgili bilgisinin olmadığını da vurgulayan Fabrika Müdürü Ali Erdoğmuş, gelen yazıda da gerekçe ili ilgili bir bilgi bulunmadığını söyledi.
Türkiye Şeker Fabrikaları A.Ş. Genel Müdürlüğü ise internet sitesinden duyurduğu yazısında “Şirketimiz 19 Şeker Fabrikası ile Eskişehir Makine Fabrikasına Türkiye İş Kurumu İş Müdürlükleri kanalıyla açıktan Daimi İşçi statüsünde 480 kişinin işe alınması ile ilgili işlemler iptal edilmiştir” denildi. (Kocatepe Haber Merkezi)

Bakmadan Geçme