“Şehrin problemlerini hep birlikte çözeceğiz”

Vali Mustafa Tutulmaz'a yeni görev yerinde başarılar dilemek üzere gerçekleştirilen ziyaretler devam ediyor. Gün içerisinde kamu kurum ve kuruluş temsilcileri, Sivil Toplum Örgütü temsilcileri ve basın mensuplarını makamında kabul eden Vali Tutulmaz, konuklarıyla karşılıklı bilgi alış verişinde bulundu.İLÇELERE ZİYARETE BAŞLAYACAĞIMZiyaretlerden duyduğu memnuniyeti dile getiren Vali Tutulmaz, “Bir haftadır Afyonkarahisar Valiliği görevini yürütmekteyim. Bu bir hafta [&hellip]

Vali Mustafa Tutulmaz’a yeni görev yerinde başarılar dilemek üzere gerçekleştirilen ziyaretler devam ediyor. Gün içerisinde kamu kurum ve kuruluş temsilcileri, Sivil Toplum Örgütü temsilcileri ve basın mensuplarını makamında kabul eden Vali Tutulmaz, konuklarıyla karşılıklı bilgi alış verişinde bulundu.
İLÇELERE ZİYARETE BAŞLAYACAĞIM
Ziyaretlerden duyduğu memnuniyeti dile getiren Vali Tutulmaz, “Bir haftadır Afyonkarahisar Valiliği görevini yürütmekteyim. Bu bir hafta içerisinde Afyonkarahisar’ımızı tanımaya, kurumlarını tanımaya ve sorunlarını tanımaya çalışıyorum. Bu doğrultuda kurumlardan brifing alma çabamız devam ediyor. Aynı zamanda ilçe ziyaretleri yapacak ve oraları da tanıyacağız” dedi.
AFYONKARAHİSAR HIZLA GELİŞİYOR
Afyonkarahisar’ın gelişme yönünde hızla ilerleme kaydeden bir il olduğunun altını çizen Vali Tutulmaz, “İlk olarak Afyonkarahisar’daki gelişimi memnuniyetle müşahede ettim. İşsizlik sorunun Afyonkarahisar’da olmaması bu çağda en büyük bir kazanımdır. Çünkü işsizlik en büyük problemlerden birisidir. Türkiye’de işsizliğin en az olduğu 5 vilayetten birisiyiz. Termal imkânlarımız ve termalin kullanıldığı alanlar sayesinde termali verimli kullanma kapasitemiz giderek artırıyor. Yine lezzetlerimiz açısından değişik alanlarda önemli gelişmelerimiz var. Zaten mermer yıllardan beri en önde olduğumuz alanlardan, lokomotif sektörlerden birisidir. Kavşak noktasında olmamız bizim için büyük bir kazanımdır. Konumumuz gelişmemize ve kalkınmamıza önemli katkılar sağlamaktadır. Vali olarak bizde tecrübe ve bilgilerimizi Afyonkarahisar ile harmanlayarak, buranın problemlerini hep birlikte çözmeye gayret edeceğiz. Basın önemli bir güçtür. Hem bizi motive eder, hem de bizlerin yanlışlıkları olduğunda daha fazla yapmamamız adına bizi uyarır. Biz basının her zaman yanımızda olmasını istiyoruz. Bizler birlikte hareket ettiğimiz zaman Afyonkarahisar’a katkılar sağlayacağımıza inanıyoruz. Bu anlamda Afyonkarahisar’a katkı sağlayan ve sayısız yatırımı ilimize kazandıran başta Sayın Bakanımız olmak üzere herkese teşekkür ediyorum” ifadelerini kullandı.
Gün içerisindeki hayırlı olsun ve tebrik ziyaretleri karşılıklı güzel temennilerle sona erdi.

Bakmadan Geçme