• Haberler
  • Genel
  • 'Şehrin Otopark Sorununu Kalıcı Şekilde Çözeceğiz'

'Şehrin Otopark Sorununu Kalıcı Şekilde Çözeceğiz'

İYİ Parti Afyonkarahisar’da Belediye Başkan Adayı Alper Yağcı, 31 Mart yerel seçiminde göreve seçildiğinde şehrin otopark sorununu kalıcı bir şekilde çözeceğini söyledi.

İYİ Parti Afyonkarahisar’da Belediye Başkan Adayı Alper Yağcı, Saraçlar Caddesi ve Berberler Sokak’taki esnafı ziyaret etti. Ziyaretlerde; İYİ Parti Merkez İlçe Başkanı İzzet Köken ve yönetim kurulu üyeleri hazır bulundular.

“HER AY HALK BULUŞMASI GÜNÜ YAPACAĞIM”

Afyonkarahisar Belediyesinin şeffaf bir şekilde yönetileceğini belirten Başkan Adayı Yağcı, “Afyonkarahisar’lı hemşerilerime her ay düzenleyeceğim ‘Halk Buluşması’ gününde gerek bana gerek birim müdürlerime derdini, sorununu anlatacak ve bizde vatandaşımızın derdine derman olmaya çalışacağız. Şehrimizin sorunları ve esnafımızın taleplerini dinlemeye devam ediyorum. Şehre özellikle ekonomik anlamda katma değer bırakmayan bir turist ekolojisi var. Öncelikle bunun kırılması gerekiyor. Bunun kırılması içinse bizim Afyonkarahisar’ı kültüründen tarihi dokusuna, öykülerine hikâyelerine ve doğasına kadar anlatmamız lazımdır. Turist şehir merkezine maalesef girmiyor. Şehri sokaklarıyla, tarihiyle, esnafıyla cazibe merkezi hale getireceğiz. Göstermelik sokak iyileştirmesi yapmayacağız. Bir caddeyi restore edip diğer caddeyi es geçmeyeceğiz. Cadde, sokak ve kaldırımlarımız yürünebilir hale gelecek. Bir kaldırımı bir kez yapacağız, adam akılı yapacağız, yap boz olmayacak. Belediyenin kaynaklarını har vurup harman savurmayacağız.” dedi.

“MİSAFİRLERE ÜCRETSİZ ULAŞIM SAĞLANACAK”

Afyonkarahisar’ın turistik çekim gücünü artırmayı hedeflediklerini ve şehir merkezinin cazibe noktasını oluşturacak çalışmalar yapacaklarını söyleyen Başkan Adayı Yağcı, “Belediye tarafından özel servislerle otellerde bulunan misafirlere ücretsiz ulaşım sağlayacak. Bu hizmet göstermelik olmayacak. Berberler Sokağını modernleştirerek daha çekici bir hale getireceğiz. Esnafımızdan ücret talep etmeden bu projeleri hayata geçirmeyi hedefliyoruz.” ifadelerine yer verdi.

“AFYON İYİ BELEDİYECİLİK İLE TANIŞACAK”

Başkan Adayı Yağcı, sözlerine şöyle devam etti: “Esnaf ziyaretlerimiz sırasında, esnafların özellikle şehir merkezinin canlandırılmasını ve çarşıda alışveriş yapan müşterilere yönelik otopark ihtiyacı dile getirildi. Vatandaş, İYİ Parti yönetimi ile belediyecilikte yeni bir başlangıç yapacak. 31 Mart yerel seçiminde göreve seçilmemiz halinde şehrimizin otopark sorununu kalıcı bir şekilde çözeceğiz.”

Bakmadan Geçme