• Haberler
  • Genel
  • Şehrin lokomatifine 2 ziyaret – Kocatepe Gazetesi

Şehrin lokomatifine 2 ziyaret – Kocatepe Gazetesi

Kanal 3 Yönetim Kurulu üyeleri ile Afyonkarahisar Ağaç İşleri Esnaf Odası Başkanı Suat Diler ve Yönetim Kurulu üyeleri AKÜ Rektörü Mustafa Solak’ı ziyaret etti KARŞILIKLI GÖRÜŞ ALIŞVERİŞİNDE BULUNULDUKanal 3 Yönetim Kurulu Başkanı Kadir Sayın, Yönetim Kurulu Üyesi Hüsnü Serteser ile Kanal 3 Genel Müdürü Ahmet Öztaşan, Afyon Kocatepe Üniversitesi (AKÜ) Rektörü Prof. Dr. Mustafa Solak'ı [&hellip]

Şehrin lokomatifine 2 ziyaret

Kanal 3 Yönetim Kurulu üyeleri ile Afyonkarahisar Ağaç İşleri Esnaf Odası Başkanı Suat Diler ve Yönetim Kurulu üyeleri AKÜ Rektörü Mustafa Solak’ı ziyaret etti

KARŞILIKLI GÖRÜŞ ALIŞVERİŞİNDE
BULUNULDU
Kanal 3 Yönetim Kurulu Başkanı Kadir Sayın, Yönetim Kurulu Üyesi Hüsnü Serteser ile Kanal 3 Genel Müdürü Ahmet Öztaşan, Afyon Kocatepe Üniversitesi (AKÜ) Rektörü Prof. Dr. Mustafa Solak’ı makamında ziyaret ettiler.
Ziyarette Kanal 3 yayın yetkilileri ile bir süre sohbet eden Rektör Prof. Dr. Mustafa Solak, ziyaretlerinden duyduğu memnuniyeti dile getirerek, Afyon Kocatepe Üniversitesi’nin hâli hazırda sürdürdüğü çalışmalar ile ilgili bilgiler aktardı. Karşılıklı görüşlerin dile getirildiği ziyarette Yönetim Kurulu Başkanı Sayın ve beraberindekiler, ziyaretleri anısına Rektör Solak’a üzerinde “Birlikte Daha Güçlüyüz” yazılı bir plaket takdim ederek, çalışmalarında başarılar diledi.
“AKÜ’NÜN ÇALIŞMALARINI TAKİP EDİYORUZ”
Afyonkarahisar Ağaç İşleri Esnaf Odası Başkanı Suat Diler ve Yönetim Kurulu üyeleride Rektör Solak’ı makamında ziyaret ettiler. Başkan Diler’e ziyaretlerinde Ahmet Cenik, Nihat Can, Ali Pala, Ömer Bozokluoğlu, Yusuf Balık ve Bülent Kahraman da eşlik etti.
Karşılıklı iyi niyet dileklerinin ifade edildiği ziyarette Başkan Diler ve beraberindeki heyet, Afyonkarahisar’da oda olarak yapmayı planladıkları çalışmalarla ilgili bilgilendirdikleri Rektör Solak’a üniversitenin yürüttüğü çalışmaları da yakından takip ettiklerini belirterek, başarılar diledi. Rektör Prof. Dr. Mustafa Solak da nazik ziyaretlerinden dolayı kendilerine teşekkür etti. (Kocatepe Haber Merkezi)

Bakmadan Geçme