• Haberler
  • Asayiş
  • Şehrin her bölgesinde uyuşturucu operasyonu yapılıyor

Şehrin her bölgesinde uyuşturucu operasyonu yapılıyor

Afyonkarahisar İl Emniyet Müdürlüğü'nün il genelinde uyuşturucu maddelerle ilgili çalışmaları tüm hızıyla devam ediyor. Şehir merkezinin değişik noktalarında yapılan operasyonlarda çok sayıda uyuşturucu madde ve bunlarla ilgili şahıslar yakalandı. Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekiplerince ilimiz Merkez otogarda yolcu otobüslerinde yapılan kontrollerde durumundan şüphelenilen iki şahsın yapılan üst aramalarında15 adet Gerica 300 mg ibareli sentetik [&hellip]

Haber

Haber

Haber

Afyonkarahisar İl Emniyet Müdürlüğü’nün il genelinde uyuşturucu maddelerle ilgili çalışmaları tüm hızıyla devam ediyor. Şehir merkezinin değişik noktalarında yapılan operasyonlarda çok sayıda uyuşturucu madde ve bunlarla ilgili şahıslar yakalandı.

Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekiplerince ilimiz Merkez otogarda yolcu otobüslerinde yapılan kontrollerde durumundan şüphelenilen iki şahsın yapılan üst aramalarında15 adet Gerica 300 mg ibareli sentetik ecza maddesi, 3.40 gram gelen toz esrar maddesi, 1 adet ecstasy hap ele geçirildi. Konu ile ilgili olarak H.E. ve K.P. isimli şahıslar yakalanırken, her iki şahıs hakkında da uyuşturucu madde kullanma suçundan işlem yapıldı.

Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekiplerince yapılan çalışmalarda ilimiz Hoca Ahmet Yesevi Mahallesinde yapılan ikamet ve üst aramalarında 35 adet Regapen 300 mg ibareli sentetik ecza, 28 adet Regapen 150 mg ibareli sentetik ecza, 29 adet galara 300 mg ibareli sentetik ecza, 15 adet Gerica 300 mg ibareli sentetik ecza, Suçtan elde edildiği değerlendirilen 1875 TL para ele geçirildi. Olayla ilgili olarak Y.Ç., M.Ç., V.K., A.K. isimli şahıslar hakkında uyuşturucu madde kullanma suçundan işlem yapıldı.

Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekiplerince yapılan çalışmalarda ilimiz Gazlıgöl caddesi ve  Cumhuriyet Mahallesinde yapılan ikamet ve üst aramalarında 3.23 Gram metamfetamin maddesi, 26 adet galara 300 mg ibareli sentetik ecza, 2 âdet uyuşturucu madde kullanma aparatı, Suçtan elde edildiği değerlendirilen 1680 TL para ele geçirildi. Konu ile ilgili olarak U.S., E.U, ve G.S. isimli şahıslar uyuşturucu madde ticareti suçundan gözaltına alındılar.

Bakmadan Geçme