Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Şehrin dört bir yanı dezenfekte ediliyor

Afyonkarahisar Belediyesi, yeni tip

Afyonkarahisar Belediyesi, yeni tip koronavirüs (Kovid-19) salgınına karşı dezenfekte çalışmalarına ara vermeden devam ediyor. Dezenfekte çalışmaları şehrin dört bir yanında sürüyor

Afyonkarahisar Belediye Başkanı Mehmet Zeybek, yeni tip koronavirüs (kovid-19) tedbirleri nedeniyle vatandaşların hijyen açısından bir sorun yaşamaması için su kesintisi yapmayacaklarını açıkladı. ( Afyonkarahisar Belediyesi – Anadolu Ajansı )

Belediye Başkanı Mehmet Zeybek’in talimatıyla Zabıta Müdürlüğü, Veteriner İşleri Müdürlüğü ve Temizlik İşleri Müdürlüğü koordinesinde şehrin dört bir tarafında denetim ve tedbirlerini alan Afyonkarahisar Belediyesi, kentte toplu kullanım alanlarının yanı sıra belirlenen kamu alanları, halk otobüsleri, camiiler, duraklar, çöp konteynırları sosyal tesisleri, cadde ve sokaklar ile banka ATM’lerini titizlikle dezenfekte ediyor.
“HALKIMIZIN SAĞLIĞI HERŞEYDEN ÖNEMLİ”
Belediye Başkanı Mehmet Zeybek, dezenfekte çalışmalarının şehrin dört bir yanında devam ettiğini belirterek, “Halkımızın sağlığı her şeyden önemli. Koronovirüs salgınına karşı tedbirlerimiz devam ediyor. Ekiplerimiz cadde ve sokaklarımızda temizlik, ilaçlama ve dezenfekte çalışmalarını sürdürüyorlar.” dedi.

ZABITA DENETİMLERİ SIKI TUTUYOR
Öte yandan Zabıta ekipleri de 65 yaş üzeri ve kronik rahatsızlığı bulunanların sokağa çıkmalarının sınırlandırılması üzerine vatandaşların ihtiyaçlarını karşılarken, denetimleride sıkı tutuyor. İl Hıfzısıhha Kurul Kararları çerçevesinde marketler, fırınlar, restoran ve lokantalarda denetimler gerçekleştiren Zabıta ekipleri, pazaryerinde eldiven ve maske denetimi yaparak esnafa uyarılarda bulunuyor.

Afyon Haber Son Dakika Afyon Namaz Vakti