• Haberler
  • Gündem
  • 'Şehrimize Değer Katacak Etkinliklere Dil Uzatacak Kadar Düştünüz Mü?'

'Şehrimize Değer Katacak Etkinliklere Dil Uzatacak Kadar Düştünüz Mü?'

Zafer Partisi Merkez İlçe Başkanı Hasan Hüseyin Ebiş, AGD Şube Başkanlığının Motofest konserlerinin kaldırılması yönündeki açıklamasına sert çıktı. Ebiş, 'Binanızda çay içerken canınız sıkılıp şehrimize değer katacak etkinliklere dil uzatacak kadar gerçekten düştünüz mü?' dedi.

Zafer Partisi Afyonkarahisar Merkez İlçe Başkanı Hasan Hüseyin Ebiş, Anadolu Gençlik Derneği Afyon Şubesi’nin yaptığı açıklamayı sert bir dille eleştirdi. Ebiş, “Türk milletine karşı gelenlerle empati kuranların, şehrimize değer katan Motofest gibi etkinliklerde yapılan kutlamalardan rahatsızlık duymalarını anlamakta güçlük çekiyorum.” ifadelerini kullandı.

Ebiş, AGD’nin Motofest konserlerinin kaldırılmasına yönelik yaptığı açıklamanın oldukça boş ve sadece açıklama yapma amacı güttüğünü ifade etti. Ebiş, “Toplumun ahlaki ve manevi değerlerinin yok sayıldığı’ iddiasıyla, Türk milletine karşı tutum sergilemiş terörist ve bölücü Hamas liderinin çarşıda resmini asmayı da unutmuyorlar. Ermenileri destekleyen, Çin’in Uygur Türklerine yönelik zulmünü destekleyen, Akdeniz’deki petrol çalışmalarımıza İsrail devleti ile engel olan bir devletin terörist liderinin resmini asmanın, toplumun manevi değerlerine katkı sağladığını mı düşünüyorlar? Türk milletine karşı gelenlerle empati kuranların, şehrimize değer katan Motofest gibi etkinliklerde yapılan kutlamalardan rahatsızlık duymalarını anlamakta güçlük çekiyorum. Ülkemizde Türk bayrağından başka bir bayrak açarak, şehitlerimiz için yas ilan edilmemesine ses çıkarmayın sonra bu tür etkinlikleri toplumun manevi değerlerine zarar olarak nitelendirmelerini gerçekten gülünç ve acınası buluyorum.   Şehitlerimiz için yapılacak milli yasın sizde hiç mi manevi değeri yok?  Ekonomimiz bozukken neden sesiniz çıkmadı? Binanızda çay içerken canınız sıkılıp şehrimize değer katacak etkinliklere dil uzatacak kadar gerçekten düştünüz mü? Eleştirimi sert bulanlar olabilir. Ama gerçekten açıklamalarını okurken ülkede bunca sıkıntı olmasına rağmen susmaları, şehrimize değer katacak bu etkinliklere toplumun ahlaki ve manevi değerlerine zarar veriyor demeleri kanıma dokunuyor. Zafer Partisi olarak Yüce Türk milletimizin her daim iyiliğini ve refahını düşünerek adımlar atmaya devam edeceğiz.” dedi.

Bakmadan Geçme