• Haberler
  • Genel
  • 'Şehrimizde üretim, istihdam ve ihracat odaklı yatırım yapacak herkesin yanındayız'

'Şehrimizde üretim, istihdam ve ihracat odaklı yatırım yapacak herkesin yanındayız'

AK Parti Afyonkarahisar Milletvekili ve 1. Sıra Milletvekili Adayı Ali Özkaya, Afyonkarahisar'ın sanayi alanında önemli bir merkez olması için var güçleri ile çalıştıklarını söyleyerek, 'AK Parti 21 yılda ne yaptı diyenlere, şehrimizdeki yatırımları, sanayi bölgelerini gezmelerini tavsiye ediyorum.' dedi. AK Parti Afyonkarahisar Milletvekili ve 1. Sıra Milletvekili Adayı Ali Özkaya, seçime sayılı günler kala çalışmalarına [&hellip]

AK Parti Afyonkarahisar Milletvekili ve 1. Sıra Milletvekili Adayı Ali Özkaya, Afyonkarahisar’ın sanayi alanında önemli bir merkez olması için var güçleri ile çalıştıklarını söyleyerek, “AK Parti 21 yılda ne yaptı diyenlere, şehrimizdeki yatırımları, sanayi bölgelerini gezmelerini tavsiye ediyorum.” dedi.

AK Parti Afyonkarahisar Milletvekili ve 1. Sıra Milletvekili Adayı Ali Özkaya, seçime sayılı günler kala çalışmalarına devam ediyor. Afyonkarahisar’a uçuş okulu kazandıracaklarını basınla paylaştıktan sonra çalışmalarına ilin dört bir yanında devam eden Özkaya, günde 2-3 ilçede program ve miting gerçekleştiriyor.

“ŞEHRİMİZDE SANAYİ ALANINDA ÖNEMLİ YATIRIMLAR YAPILDI”

İş insanları buluşma programında iş insanları ve Afyonkarahisar’da ortak yüksek ve yüksek teknoloji üretimi firmaların temsilcileri ile bir araya gelen Milletvekili Özkaya, Afyonkarahisar’ın sanayi alanında önemli bir merkez olması için var güçleri ile çalıştıklarını belirtti. Özkaya, “Milletimizin, iş dünyamızın desteği ile de bu alanda daha ileri bir noktaya taşımak için çalışmaya devam edeceğiz. AK Parti öncesinde şehrimizde kaç tane organize sanayi bölgesi vardı? Bugün Allah’a şükür 9 OSB tesis edildi, birçoğunda fabrikaların dumanı tütüyor. Bir kısmında da kamulaştırma ve tahsis işlemleri devam ediyor. Şehrimiz sadece sanayide değil, ortak yüksek ve yüksek teknoloji alanında da önemli atılımlar hayata geçirdi. Bugün devlet teşvikleri ile birçok tesis, tarım, hayvancılık, sanayi ve teknoloji alanında önemli üretimler gerçekleştiriyor. Bunların hepsi Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan liderliğinde AK Parti iktidarlarında hayata geçirildi. Sinanpaşa bölgesine inşa ettiğimiz 2.OSB stratejik yatırım programına alınarak 3 bakanımızın imzası ile doğalgaz yatırımı için Botaş’a yetki verildi. Buda Cumhurbaşkanımız ile hükumetimizin şehrimize verdiği önemi gösteriyor. Biz her zaman söylüyoruz, şehrimizde üretim, istihdam ve ihracat odaklı yatırım yapacak herkesin siyasi kimliğine bakmaksızın yanındayız. ‘AK Parti 21 yılda ne yaptı.’ diyenlere, şehrimizdeki yatırımları, sanayi bölgelerini gezmelerini tavsiye ediyorum” dedi. >> Şeyda Yeşilçay’ın Haberi.

Haber

Haber

Bakmadan Geçme