• Haberler
  • Siyaset
  • 'Şehrimizde ulaşım sorunu kalmayacak' – Kocatepe Gazetesi

'Şehrimizde ulaşım sorunu kalmayacak' – Kocatepe Gazetesi

Afyonkarahisar'ın çeşitli mahallelerinde toplu taşımacılık yapan minibüs hattı durak başkanları, AK Parti İl Başkanı Av. Hüseyin Sezen'i ziyaret ettiler. Esnafın sorunlarını dinleyen Sezen, toplu taşıma konusunda fikir alışverişinde bulundu.  'SORUNLARI HEPBİRLİKTE ÇÖZECEĞİZ'İl Başkanı Sezen, 'Afyonkarahisar'da ulaşım vasıtalarından biri olan minibüs hizmetlerini sizler yürütüyorsunuz. Hakkaniyet ölçüsü gereği minibüsçü esnafımızın sorunlarını hep birlikte çözeceğiz. Talep ve önerilerinizi [&hellip]

Afyonkarahisar’ın çeşitli mahallelerinde toplu taşımacılık yapan minibüs hattı durak başkanları, AK Parti İl Başkanı Av. Hüseyin Sezen’i ziyaret ettiler. Esnafın sorunlarını dinleyen Sezen, toplu taşıma konusunda fikir alışverişinde bulundu.  
“SORUNLARI HEP
BİRLİKTE ÇÖZECEĞİZ”
İl Başkanı Sezen, “Afyonkarahisar’da ulaşım vasıtalarından biri olan minibüs hizmetlerini sizler yürütüyorsunuz. Hakkaniyet ölçüsü gereği minibüsçü esnafımızın sorunlarını hep birlikte çözeceğiz. Talep ve önerilerinizi bize ilettiğiniz takdirde bunların çözümü için gayret edeceğiz. Şehrimizde ulaşıma dair bir sorun kalmayacak. Afyonkarahisar’ın gelişmesinde tüm esnafımız da katkı verecek ki, sorunları daha rahat çözelim. İlimizdeki esnaflarımız ile karşılıklı anlayış ve hoşgörüyle AK Parti belediyeciliği en iyi hizmeti vermenin çabası içerisindedir. Bizler de vatandaşlarımız ve esnaflarımız lehine üzerimize düşen ne varsa bunu yapmanın gayreti içerisinde olacağız.” dedi.

Bakmadan Geçme