• Haberler
  • Spor
  • 'Şehrimin takımını destekliyorum' – Kocatepe Gazetesi

'Şehrimin takımını destekliyorum' – Kocatepe Gazetesi

AKÜ Uluslararası Ticaret ve Finans (UTF) Kulübü öncülüğünde spor ve şehir birlikteliği vurgulanacak. AFJET Afyonspor’un Pazar günü saat 15.00’te Spor Kompleksi’nde yapacağı maçta bin öğrenci, kendi takımlarının formaları ile AFJET Afyonspor’a destek verecek.SEVGİ VE BİRLİKTELİĞE İHTİYACIMIZ VARUTF Kulübü Akademik Danışmanı Yrd. Doç. Dr. Fikret Yaman, “Biz sporun barış, kardeşlik ve sevgi olduğunu vurgulamak istiyoruz. Ülkemizin [&hellip]

AKÜ Uluslararası Ticaret ve Finans (UTF) Kulübü öncülüğünde spor ve şehir birlikteliği vurgulanacak. AFJET Afyonspor’un Pazar günü saat 15.00’te Spor Kompleksi’nde yapacağı maçta bin öğrenci, kendi takımlarının formaları ile AFJET Afyonspor’a destek verecek.
SEVGİ VE BİRLİKTELİĞE İHTİYACIMIZ VAR
UTF Kulübü Akademik Danışmanı Yrd. Doç. Dr. Fikret Yaman, “Biz sporun barış, kardeşlik ve sevgi olduğunu vurgulamak istiyoruz. Ülkemizin geçirdiği bu zor dönemde, sevgiye ve birlikteliğe ihtiyacımız var. Bu mesajın en güzel verileceği yer ise tribünlerdir” diye konuştu.
RAKİBİZ VE KARDEŞİZ
Afyonkarahisar’ın bu konuda örnek olabileceğini belirten Yaman, “Biz Beşiktaşlı, Galatasaraylı, Fenerbahçeli, Trabzonsporlu olabiliriz. Ancak Afyonkarahisar’dayız ve şehrimizin takımını da desteklemeliyiz. Ayrıca tribünlerde barış ve kardeşliği tesis etmeli, rakip takımların taraftarlarının bir arada maç izlemesinin mümkün olduğunu göstermeliyiz” ifadesine yer verdi. (Kocatepe Haber Merkezi)

Bakmadan Geçme