• Haberler
  • Spor
  • 'Şehri birlikte geliştirmeye devam edeceğiz'

'Şehri birlikte geliştirmeye devam edeceğiz'

Afyonkarahisar İl Hakem Kurulu Başkanı Süleyman Güneş ve beraberindeki heyet Vali Gökmen Çiçek'i makamında ziyaret etti   Afyonkarahisar İl Hakem Kurulu Başkanı Süleyman Güneş önderliğinde Faal Futbol Hakemleri ve Gözlemcileri Derneği üyelerinden oluşan heyet Vali Gökmen Çiçek'i makamında ziyaret etti. Ziyarette konuşan İl Hakem Kurulu Başkanı Süleyman Güneş 'Afyonkarahisar'ı spor anlamında önemli bir seviyeye çıkarttınız. [&hellip]

Afyonkarahisar İl Hakem Kurulu Başkanı Süleyman Güneş ve beraberindeki heyet Vali Gökmen Çiçek’i makamında ziyaret etti

Afyonkarahisar İl Hakem Kurulu Başkanı Süleyman Güneş önderliğinde Faal Futbol Hakemleri ve Gözlemcileri Derneği üyelerinden oluşan heyet Vali Gökmen Çiçek’i makamında ziyaret etti. Ziyarette konuşan İl Hakem Kurulu Başkanı Süleyman Güneş; “Afyonkarahisar’ı spor anlamında önemli bir seviyeye çıkarttınız. Bizler de spor alanındaki paydaşlar olarak yaptığımız çalışmalarla katkı sunmaya çalışıyoruz. El birliği ile şehri sportif anlamda daha ileriye taşımayı arzu ediyoruz.” dedi.
Çalışmalar hakkında bilgiler alan Vali Çiçek, “Afyonkarahisar’ın var olan potansiyelini ortaya çıkardık. Paydaşların da sorumluluk almasıyla gelişim kaçınılmazdı. Bu şehri birlikte geliştirmeye devam edeceğiz” dedi.
Güneş ve beraberindeki heyet daha sonra Belediye Başkanı Mehmet Zeybek’i ziyaret ederek hediye takdim etti.
>> Mustafa ERTÜRK’ün Haberi

Bakmadan Geçme